Din Oras

Indisciplina în trafic, sancționată de poliția Locală din Cluj-Napoca

elevi politia locala cluj

Prin acțiunile întreprinse, polițiștii locali încearcă să-i determine pe participanții la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte o atitudine civilizată. De la începutul acestei luni și până în prezent au fost aplicate 1758 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 179.500 lei şi 1480 puncte penalizare la permis șoferilor indisciplinați.

Din totalul amenzilor, 1161 de sancțiuni au vizat conducătorii autovehiculelor oprite/staţionate neregulamentar pe trecerile de pietoni, trotuare, zone rezidenţiale/pietonale şi pistele pentru biciclete, iar 597 de sancțiuni au fost aplicate pentru contravenții săvârșite privind oprirea/staționarea neregulamentară pe banda de circulație/de urgență, în stații CTP și în intersecții/ sensuri giratorii.

O atenție deosebită s-a acordat păstrării destinației pentru care au fost inființate pistele pentru circulația bicicletelor, fapt ce rezultă și din numărul mare de sancțiuni- 334, aplicate pentru oprirea/staționarea neregulamentară pe pistele din oraș.Lasă un răspuns

Site creat de