Din Zona

INEDIT – 8 ore de petrecere pe Mocăniţa Transilvaniei

mocanita transilvaniei

Cine zice că nu poți să îmbini peisajele de vis cu muzica noii generații? Exact asta se va întâmpla in aceste momente pe mocănița Transilvaniei. Toți participanții vor petrece opt ore încontinuu cu muzică la discreție, informeaza Bistriteanul.ro.

«Aceasta petrecere a luat fiinta din dorinta de a promova Mocanita Transilvaniei si de a ne distra mai nonconventional. Sambata, 13 august de la ora 13:00 ne urcam in Mocanita ce a reinviat acum cativa ani.
Pana la Teaca se vine cu masina personala, a unui prieten sau cu busurile care circula pe ruta Bistrita-Reghin-Tirgu Mures. Durata evenimentului este de 7-8 ore din care aproximativ 5 ore este calatoria cu Mocanita, iar in rest opriri pentru a da jos muzica si barul ca sa petrecem in padure in aer liber. Muzica va suna in toata perioada calatoriei, iar imbarcarea se face de la ora 13:00 pana la ora 20:00-21:00», anunță organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Mocănița va circula pe traseul Teaca – Comlod, Oroșfaia, Milaș, Crăiești, Sânmihaiul de Câmpie – Raciu.

Cei care doresc să ia parte la petrecerea pe mocăniță trebuie să plătească biletul care costă 25 de lei, preț în care este inclusă intrarea la party și transportul cu mocănița.

«De muzica se va ocupa Lulu, TinTin si Poliglot. Locurile sunt limitate la maxim 90 (primul venit, primul servit).»

Mocănița Transilvaniei și-a reluat activitatea în anul 2015, după nu mai puțin de 18 ani în care nu a fost funcțională. Traseul are 35 kilometri, iar cinci dintre aceștia oferă imagini de vis pentru călători, plimbarea făcându-se printr-o pădure de foioase și tuneluri de vegetație. Dacă în perioada comunismului mocănita Transilvaniei transporta muncitorii care făceau naveta, abia din 1995 fiind introdusă ideea de a realiza un traseu turistic.Lasă un răspuns

Site creat de