Important

INEDIT | Concert de jazz în groapa de gunoi Pata Rât

Concert de jazz în groapa de gunoi Pata Rât

Festivalul Jazz in the Park revine și în acest an la rampa de gunoi a orașului, Pata Rât, cu o zi de concerte la care sunt așteptați mii de oameni: peste 1.500 de persoane care locuiesc în această zonă, dar și mii de clujeni și turiști.

Scena de la Pata Rât va fi activă marți, 26 iunie și va completa astfel lista de locuri unde are loc festivalul în acest an, alături de Opera Maghiară, Muzeul de Artă, Malul Someșului, concertele din stradă și din Parcul Central. Intrarea la concertele de la Pata Rât e liberă, la fel ca la cele din Parcul Central și Malul Someșului. Cei care doresc să susțină Fondul Jazz in the Park pot cumpăra bilete neobligatorii.

Anul trecut am trăit aici unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața mea. Aproape niciodată nu am simțit că munca noastră are așa mult sens ca aici și niciodată nu am simțit o recunoștință mai mare din partea publicului. Oamenii de aici trebuie integrați în comunitate și toți putem să facem un efort în direcția asta. Noi luptăm cu cele mai de preț arme ale noastre, anume facem un eveniment aici. Vă invit pe toți să luați parte. Va fi o experiență incredibilă”, spune directorul festivalului Alin Vaida.

Pe scena de la Pata Rât vor urca marți, 26 iunie Marius Mihalache Band, JazzyBIT și Taraful lui Siminic. Concertele încep la ora 18:30 și vor dura până la 22.00.

Jazz in The Park | 100 ani de muzică românească prin 4 concerte în Parcul Central, la miezul nopții

Una dintre cele mai apreciate formații de jazz din România, JazzyBIT, concertează la Pata Rât, la fel și muzicanții din Gherla conduși de Ioan Bob “Siminic”. Seara se încheie pe acorduri de țambal cu Marius Mihalache, unul dintre cei mai valoroși țambaliști din lume, supranumit “Magicianul țambalului” pentru talentul cu care ne poartă pe ritmuri de muzică clasică și jazz.

Autobuze din centru spre Pata Rât și retur

Toți cei care vor să ajungă la concertele de la Pata Rât pot folosi mijloacele de transport în comun pune la dispoziție gratuit de organizatorii festivalului Jazz in the Park, în colaborare cu Compania de Transport Public Cluj.

Autobuzele vor porni din centrul orașului începând cu ora 17:30. Întoarcerea va fi asigurată tot de autobuze care vor circula gratuit din Pata Rât.

Vezi cum a fost a concertul de jazz de la Pata Rât din 2017:

Jazz in the Park. Cum a fost la concertul de jazz de la Pata Rât, groapa de gunoi a Clujului (VIDEO)Lasă un răspuns

Site creat de