Uncategorized

INEDIT – Curs de muzicoterapie la Cluj-Napoca

Conferinţa de deschidere a cursului de muzicoterapie, care va avea loc luni, 19 octombrie la ora 19.00 la Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, pe Calea Dorobantilor nr. 104, Cluj Napoca.

Cursul va avea loc în fiecare joi, de la ora 19, la Biblioteca Judeteana „Octavian Goga” Cluj, pe Calea Dorobantilor nr. 104.

Muzicoterapeutul Dorin Achim, cel care a infiintat cursul de muzicoterapie a lucrat timp de 12 ani la elaborarea acestui curs. De 5 ani cursul se desfăşoară în mai multe oraşe din ţară şi din străinătate.

Cursul se bazează pe vizionarea unei lecţii teoretice, după care va fi realizată partea practică şi se desfăşoară săptămânal timp de 2-3 ore.

Costul cursului este de 60 de lei lunar pentru adulţi, 55 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari. Copiii până la 12 ani au gratuitate.

Despre muzicoterapie:

Muzicoterapia sau muzica ezoterica este acea muzica ce integreaza mai multe feluri de genuri muzicale si de sunete speciale. Meloterapia este terapia care are la baza mai multe melodii. Sonoterapia este acea terapie care foloseste sunete speciale. Vocaloterapia foloseste sunetele emise vocal. Muzicoterapia le integreaza pe toate.
Acest curs se adresează celor care doresc să se transforme rapid în sens benefic, să cunoască tainele efectelor muzicii spirituale, să înţeleagă ce este muzica şi modul în care ea acţionează şi efectele pe care le generează.

În cadrul cursului se vor utiliza boluri tibetane, overtonuri, clopote tibetane, diapazoane, monocorduri, instrumente cu corzi, instrumente de suflat, sintetizatoare electronice.

In cadrul acestui curs sunt prezentate metode prin care MUZICA poate influenţa stările sufleteşti.

Astăzi există în lume nenumarate institute de cercetări şi spitale ce folosesc cu mult succes muzicoterapia. S-au făcut experimente inclusiv cu celule canceroase, la un tratament cu muzică specială, timp de 3 minute si acele celule canceroase au fost distruse.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe www.muzicoterapie.ro sau la adresa de email: muzicoterapiecluj@yahoo.com.Lasă un răspuns

Site creat de