Politic

Inginerul Bogdan Huja este candidatul PRM la Primăria Cluj-Napoca

Bogdan Huja

PRM Cluj a trimis un comunicat prin care a prezentat oficial cine va candida la fotoliul de primar al Capitalei Transilvaniei. Conducerea partidului l-a ales, pentru această functie, pe fostul preşedinte interimar al filialei, candidat în 2012 la alegerile pentru Parlamentul României şi în 2014 pentru Parlamentul European, tânărul inginer în construcţii, Bogdan Huja.

„PRM susţine că toate filialele din judeţ sunt pregătite să înceapă lupta pentru alegerile ce urmează, atât pentru functiile de primari, cât şi pentru cele de consilieri.

Organizația județeană Cluj a PARTIDULUI ROMÂNIA MARE se pregătește, în aceste zile, să depună listele complete de candidați pentru alegerile electorale din 5 iunie a.c. în fiecare localitate din județ. Candidații PRM au în vedere situația critică atât de la nivel național, cât și cea din municipiul Cluj-Napoca și județul Cluj. După cum se știe, în ultimii ani, aceste două unități administrative au înregistrat una din cele mai rușinoase performanțe: atât fostul primar Sorin APOSTU, cât și fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea UIOREANU, ambii membri ai PNL, au fost arestați și închiși pentru infracțiunea luării de mită.

Profund atașat cauzei naționale, dar și intereselor clujenilor, PRM Cluj anunță intrarea în acestă campania a candidaturii dlui ing. Bogdan HUJA, om tânăr, foarte bine pregătit profesional, cu o conduită morală ireproșabilă, doritor să confere municipiului Cluj-Napoca motive de mândrie și satisfacție, pregătindu-l pentru îndeplinirea tuturor sarcinilor prezente și viitoare în calitate de oraș istoric important al unei țări membră a Uniunii Europene.

Între obiectivele urmărite de candidatul PRM Cluj-Napoca pe primele locuri se situează stoparea tentativelor actualei administrații de a transforma diverse zone ale orașului în spații cu un risc uriaș pentru locuitorii lor prin aprobările date de actualul primar unor firme, mai mult sau mai putin suspecte, de a construi haotic, cu nerespectarea completă a regulilor minime, absolut esențiale în activitatea de construcții de obiective civile, găsirea de soluții obiective pentru a îmbunătăți situația din transportul în comun, dar și public în interiorul municipiului, rezolvarea de o manieră utilă, definitivă și eficientă a gropii de gunoi a municipiului, demararea construirii de sedii pentru majoritatea instituțiilor de cultură clujene aflate în prezent în situații incredibil de grele, crearea de noi locuri de muncă, atragerea de investitori, interni și externi pentru obiective economico-sociale majore, necesare pentru dezvoltarea economiei naționale și locale, dezvoltarea unor activități culturale importante, care să situeze municipiul Cluj-Napoca în funtea așezărilor urbane românești ce candidează spre a fi nominalizate drept capitală culturală europeană în anul 2021 etc.

PRM Cluj îi asigură pe toți locuitorii municipiului că, în cazul câștigării funcției de primar, reprezentantul PRM va dovedi o atitudine de profund respect și deschidere și în relațiile directe cu oamenii, fiind, în permanență și absolut necondiționat, receptiv și deschis la un dialog cetățenesc permanent cu primarul Clujului. Actualul primar s-a remarcat, pe absolut toată durata actualului său mandat, prin totala lui absență de la un astfel de dialog, pe care l-a înlocuit cu unele discuții sporadice, întâmplătoare, purtate în cadrul unor emisiuni tv avute, în care un număr destul de semnificativ al oamenilor au putut doar reclama situații grave, adesea intolerabile în care se aflau solicitând intervenția edilului șef. Dacă l-ar fi interesat cu adevărat soarta oamenilor și a orașului, Emil BOC ar fi trebuit să declanșeze imediat un proces constant de discuții cu oamenii, în interesul acestora, dar și al orașului în ansamblul său. Numai așa se pot explica și situațiile destul de dese întlnite în oraș, rămase, de ani de zile, total neschimbate. Mai rău decât în multe din satele de pe cuprinsul județului Cluj!

Așadar, PRM Cluj vă solicită, stimați clujeni, votul pentru candidații săi, cu convingerea că aceștia vor contribui esențial la scaparea municipiului Cluj-Napoca și județului Cluj de imaginea dezastruoasă creată de cei ce s-au aflat până în prezent la conducerea acestor unități teritorial administrative” se arata in comunicatul PRM Cluj.2 Comments

  1. Povesti…de propaganda electorala.Orice ar spune domnul Huja,domnul Emil Boc a facut numai lucruri bune pt orasul nostru,a comunicat cu noi,cetatenii de rand,este un om modest si merita tot respectul nostru.

  2. Toata lumeavor este despre lucrurile bune facute de boc. Despre investitori, despre nu stiu ce. Dar atat timp cat aceste lucruri nu se vad intr un nivel de trai mai bun pentru clujeni, nu le vad rationamentul. Atat timp cat eu stau in trafic de 3 ori mai mult fata de acum zece ani, ma doare fix undeva ca aveam zeci de cladiri de birouri cu investitori in centrul orasului. Orasul este sufocat in cele mai multe parti ale zilei si problema principala este ca nu sunt solutii de descongestionare a acestuia. Acest trafic distruge fonic, polueaza si degradeaza cladirile vechi ale orasului. Treziti-va odata si mai lasati-l pe boc asta, ca zici ca ne da de mancare din mana. Vorbiti si voi cu niste batrani cu pensiile taiate si dupa ce o sa va planga in fata, o sa vedeti marele si iubitul boc cat de bun e.

Lasă un răspuns

Site creat de