De Vazut, Important

Inside Cluj – platforma pe care găseşti cele mai faine locuri din Cluj

13444455 10154068790149473 839205349 n

Inside Cluj este o platformă online recent lansată pe care clujenii, dar şi turiştii pot găsi
informaţii despre cele mai faine locuri din Cluj-Napoca.
Fie că vorbim de restaurante, cafenele, baruri, cluburi, hoteluri şi obiective turistice pe www.insidecluj.ro veţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie. Mai mult, site-ul oferă posibilitatea celor interesaţi de a scrie recenzii despre localurile şi obiectivele din Cluj-Napoca, astfel încât cei care vor accesa platforma să fie informaţi corect.

Cred mult în afacerile mici. Nu mai ştiu exact statisticile, dar în multe ţări IMM-urile sunt cele care dau forţa unei economii, deoarece sunt multe. Dacă le aduni, dacă le aduci laolaltă acestea devin un colos. În orice ţară din afară, acest sector este dezvoltat. La noi, acum începe să se dezvolte acest segment, iar tot mai multe persoane încep să îşi facă mici afaceri şi să ofere, mai apoi, locuri de muncă. Aceste mici afaceri ajută, bineintes, şi la creşterea calităţii serviciilor; servicii foarte importante dacă vrem să fim un oraş turistic (n.r. Cluj-Napoca) şi să atragem aici oameni de afaceri” a declarat pentru cluju.ro Andrei Mutu, fondator InsideCluj.

Platforma Inside Cluj se dezvoltă repede şi are înscrise deja 61 de locaţii din oraş. Iniţiatorii acestui proiect au planuri mari şi vor, pe viitor, să includă pe Inside Cluj localuri din toate domeniile de activitate din Cluj-Napoca.

cd09edcb-cfc6-494a-886d-aa580dd42a24

La Inside Cluj lucrăm din decembrie 2015. Este o platformă de mobil şi web în care utilizatorii pot să caute locaţii din oraş. Să citească despre acestea sau să le facă recenzii. Este un site destinat şi turiştilor, având în vedere că sunt prezentate obiective turistice şi informaţii care ţin de Horeca. Site-ul, însă, este mai mult decât atât, deoarece vor fi prezentate şi alte locaţii precum librării, bikeshops, farmacii, afaceri din oraş.

Conceptul este unul asemănător platformei Yelp (foarte cunoscută în Statele Unite ale Americii) sau Zomato (axată pe mâncare/gastronomie).

În acest moment avem 61 de locaţii înscrise pe www.insidecluj.ro, însă în fiecare zi sunt adăugate noi locuri. Încercam să îi convingem pe clujeni să acorde câte un <review>, să dea o notă localurilor prin care au trecut şi să spună mai departe ce le-a plăcut şi ce nu le-a plăcut. Vrem să aflăm felul în care ei văd locurile din Cluj-Napoca. În ultimul timp au apărut multe locuri faine în Cluj-Napoca de care lumea nu ştie. Consider că mai avem de crescut pe zona de servicii, dar şi pe educaţia publicului” a conchis fondatorul platformei.
Mai multe detalii găsiţi aici.

2efa8bd8-351b-4935-87af-b59998334cbe (1)Lasă un răspuns

Site creat de