Important, Timp liber

Noapte de techno la Insight V.2: Nastia revine la Cluj

Insight V.2

Pe 24 noiembrie, BT Arena din Cluj-Napoca va deveni epicentrul unei experiențe audiovizuale excepționale. Evenimentul Insight V.2 promite să fie o odisse senzorială pentru iubitorii de muzică techno, combinând ritmuri hipnotizante cu efecte de lumini spectaculoase și o energie debordantă.

Insight V.2: Nastia revine la Cluj

Organizatorii evenimentului promit o călătorie sonoră unică, ghidată de unii dintre cei mai talentați DJ-i de pe scena techno. Cap de afiș este NASTIA, cunoscută pentru seturile sale de techno dinamice, alături de Macarie, care aduce faimosul său „Midas Touch”, și RQZ, care completează line-up-ul cu stilul său distinctiv.

Evenimentul începe la ora 23:00 și se va întinde până la primele ore ale dimineții, oferind participanților o experiență de neuitat până la ora 08:00.

Biletele pentru Insight V.2 sunt disponibile în mai multe categorii, cu prețuri de la 73 lei pentru Early Bird, până la 149 lei la intrare. Biletele pot fi cumpărate de aici.

Organizatorii recomandă achiziționarea biletelor în avans pentru a garanta accesul.

Insight V.2 reprezintă o ocazie ideală atât pentru fanii înrăiți ai genului, cât și pentru cei care doresc să experimenteze ceva diferit în viața de noapte a Clujului.1 Comment

Lasă un răspuns

Site creat de