Important, Social & Cultura

Inteligența emoțională – una din temele de interes ale momentului – dezbătută la conferința Lady Today, Business Lady Tomorrow de la Cluj-Napoca

conferinta Lady Today, Business Lady Tomorrow

“Lady Today, Business Lady Tomorrow” este cel mai longeviv proiect organizat de asociaţia Business Ladies Club, ajungând anul acesta la cea de-a şasea ediţie. Experienţele ediţiilor anterioare vor contura şi de această dată un eveniment de calitate, definit prin profesionalism care va avea loc în 24 martie la The Office, Cluj Napoca.

Tema abordată anul acesta va fi „ Inteligenţa emoţională”, un subiect tot mai des întâlnit în mediul de afaceri sau în viaţa profesională. Pornind de la sloganul „ Boost your Emotional Intelligence”, evenimentul va aborda subiecte precum “ Unlock your emotional genius”, “Mindfulness”, “ How to manage your emotions”, dar şi „ EQ in business and the power of business networking”.

Printre speakerii confimaţi se află Zoltan Vereş, un nume adesea asociat cu tema inteligenţei emoţionale, fiind speaker, trainer şi coach specializat în acest domeniu. Un alt speaker confirmat este doamna Hedi Hoka, doctor specializat în psihologie, dar şi autoare a cărţii “Iubesc să fiu femeie”. Alături de noi va fi şi domnul Adrian Vîntu, inginer de profesie, dar care s-a decis să-şi schimbe cursul carierei, devenind trainer în psihologie practică. Dar lista invitaților nu se termină aici pentru că vor fi prezente încă două doamne de excepție care vor fi anunțate în cel mai scurt timp pe pagina evenimentului.

În fiecare an alături de echipa de organizare încercăm să aducem în prim plan cele mai interesante și actuale teme, materializând toate ideile noastre. Faptul că acest eveniment a ajuns la ediția cu numărul VI spune multe despre echipă, implicare, determinare și pasiune. Fiecare ediție este deosebită și unică prin domeniile propuse cu speakeri aleși special. Scopul nostru este să ajutăm tinerele studente și nu numai, să se dezvolte atât personal cât și profesional, încurajând antreprenoriatul feminin prin luarea în considerare a tuturor factorilor care conduc la crearea și dezvoltarea unei afaceri. Cu siguranță Inteligența Emoțională este unul dintre punctele cheie. Așteptăm cu nerăbdare să vedeți ce am pregătit pentru voi, ladies!” , a declarat preşedintele asociaţiei, Gabriela Ţepuş.

Managerul de proiect, Daiana Moldovan, a reuşit alături de echipa de organizare să îşi implementeze viziunea asupra evenimentului şi consideră că: „Ne concentrăm mereu să acumulăm cunoștințe și să ne dezvoltăm abilitățile tehnice, dar uităm de acele aptitudini ce țin de dezvoltarea personală. Ajungem într-un punct al vieții (de cele mai multe ori când dorim să avansăm în carieră) în care ne dăm seama că nu putem să vorbim în public sau  nu reușim să empatizăm cu cei din jur. Este esențial să ne auto-evaluăm și să ne dăm seama ce aspecte putem îmbunătăți. Tocmai de aceea am hotărât să abordăm tema inteligenței emoționale la această nouă ediție a evenimentului Lady Today, Business Lady Tomorrow,  unde vom face un prim pas spre autocunoaștere.”

Înscrierile continuă până pe data de 23 martie şi se pot face la următorul link:

https://goo.gl/forms/buWkl5Jpj8g8V7KB2

 Lasă un răspuns

Site creat de