Social & Cultura

Interioare pentru toate preferințele cu Primera Shop

Sustenabilitate: ce tip de mobilă living să alegi

Proiectanții și designerii creează spații care anticipează nevoile noastre și fac apel la emoțiile noastre, în timp ce se folosesc de un set vast de abilități și cunoștințe tehnice. Designul de interior s-a schimbat dramatic de la începutul secolului al XX-lea, când abia începea să apară ca profesie, iar astăzi designul interior se referă exclusiv la modul în care experimentăm spațiile din jurul nostru. Este o parte puternică, esențială a vieții noastre de zi cu zi și afectează modul în care trăim, muncim, interacționăm. Case confortabile, locuri de muncă funcționale, spații publice frumoase – acesta este designul interior care ne ghidează viețile zilnic, iar primera-shop.ro se asigură că tu vei putea da culoare spațiilor în care te desfășori, găsind inspirație fie că e vorba de corpuri de iluminat, mobilier sau decorațiuni.

Livingul este centrul casei moderne. Este locul în care copiii se joacă, unde prietenii vorbesc, unde se urmăresc sporturile, unde se adună familiile. Atunci când o cameră are atât de multă semnificație și importanță, este esențial să fie decorată corespunzător. Există mai multe chei pentru decorarea corespunzătoare a unui living, însă cu siguranță nu vei da greș răsfoind paginile cataloagelor Primera, descoperind colecția de fotolii, scaune de catifea și felurite opțiuni de mobilier în diferite nuanțe. Este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău!

Contrastul este cheia. Este în regulă să achiziționați un set de mobilier frumos, care vine într-o singură culoare, dar dacă faceți acest lucru, trebuie să accesorizați scaunele de la masă, canapeaua și pernele sau corpurile de iluminat. De asemenea, cu siguranță veți dori să adăugați un scaun de accent sau o masă atipică pentru a adăuga ceva inedit designului întregii încăperi. Cu toate acestea, culorile nu sunt singurul mod în care puteți contrasta mobilierul. De asemenea, puteți schimba modele și țesăturile, pentru a personaliza orice spațiu după bunul plac, pentru a-i oferi din identitatea dumneavoastră. În plus, mărimea contează. Mobilierul dumneavoastră trebuie să se potrivească cu dimensiunea camerei dumneavoastră. Dacă mobilierul este prea mic pentru cameră, camera pare goală și neprimitoare. Dacă încăperea este prea mică pentru mobilier, camera pare îngustă și incomodă, așa că acordați atenție si acestui mic detaliu când vizitați opțiunile avute la dispoziție pe primera-shop.ro.

La momentul proiectării unui spațiu, iluminarea trebuie abordată de îndată ce spațiul în sine și modul în care va fi utilizat vor fi definite. De exemplu, dacă spațiul urmează să devină un birou, felul în care acesta este luminat ar trebui să încurajeze vigilența și productivitatea, fiind un loc al desfășurării muncii eficiente. La iluminarea unei case, scopul fiecărei camere intră în joc. Bucătăria, un spațiu de lucru, necesită o lumină mai puternică, în timp ce camera de zi necesită o iluminare mai blândă și mai caldă. Fie că e vorba de un abajur, un candelabru, o lampă de perete, birou sau veioză, există diverse materiale și forme din care puteți alege.

Primera Shop nu neglijează nici obiectele de outdoor design, ca dumneavoastră să puteți să vă extindeți viziunea și în grădină sau balconul locuinței dumneavoastră. Măsuțele de cafea, alături de canapelele încăpătoare, creează momentul prielnic unei pauze de cafea ori organizarea unui prânz delicios în aer liber.

De la cele necesare oricărei locuințe gândite cu gust, la cele mai mici detalii personalizate, totul este pus la dispoziția dumneavoastră. Ce mai așteptați?Lasă un răspuns

Site creat de