De Vazut

International Tattoo Expo, organizat la Cluj-Napoca, a ajuns la cea de-a treia ediţie (FOTO)

19457658 1474458932599959 930118239 o

Weekend-ul trecut, din data de 16 până în 18 iunie a avut loc la Cluj-Napoca a treia ediție a International Tattoo Expo, un eveniment cu totul unic care aduce împreună artiști, muzicieni și iubitori de tatuaje într-o atmosferă energică și foarte plăcută.

Expoziția s-a desfășurat în interiorul Muzeului de artă, în fiecare cameră fiind așezate diferite standuri reprezentând atât unele dintre cele mai cunoscute saloane de tatuaje din Cluj precum BAStattoo și Bizzart, cât și artiști veniți din toate colțurile României și din străinătate, din Danemarca, Olanda, chiar și Mexic. Doritorii au avut ocazia de a-și alege artistul preferat și de a-și face tatuaje pe loc.

Pe lângă expozita propriu-zisă, în curtea muzeului a fost instalată o scenă, unde au concertat artiști precum Chimie, Diamonds are Forever și For The Wicked, muzica acoperind o gamă mai largă de genuri. De asemenea, în cadrul expoziției s-au desfășurat concursuri de pictură/desen, tatuaje alb-negru, color, tribale, etc.

Acest eveniment este organizat anual, iar oricine este pasionat sau dorește să se familiarizeze cu acest domeniu este mai mult decât binevenit.


Articol realizat de Nora Lefter

foto: Mihai Dohotariu


Lasă un răspuns

Site creat de