Studentie, Important

Internship Academy – proiect pentru studenții Facultăţii de Studii Europene din Cluj-Napoca

Internship Academy – proiect pentru studenții Facultăţii de Studii Europene din Cluj-Napoca

Internship Academy este un proiect nou organizat de către Societatea Studenților Europeniști din cadrul Facultății de Studii Europene de la Universitatea Babeș-Bolyai.

Acesta începe printr-un bootcamp care are loc toată luna martie, mai exact, în fiecare vineri și sâmbătă din această lună.

Proiectul reprezintă pentru studenții europeniști un abc pentru viitorul lor deoarece în cadrul acestuia, studenții vor învăța lucruri esențiale prin trainguri și workshopuri direct de la mentori care au în spate experințe diverse și admirabile, pentru a debuta în carieră. Printre aceștia se numără: Mădălina Hodorog – promotor al educației non-formale, Szilard Kacso – CEO, Iulia-Diana Pop – psiholog clinician și psihoterapeut pozitivist, Mihai Cotos – antreprenor,  Nicoleta Bota – psiholog trainer coach, Adrian Popa – formator manager de proiect și de resurse umane, Doru Șupeală – consultant de marketing și de business.

Astfel, în funcție de preferințe și de disponibilitate, participanții Internship Academy vor pune în practică toate secretele învățate și-și vor face intrarea pe piața muncii într-un mod mult mai bine manageriat.

După luna martie, vor începe oportunitățile de a face un stagiu în firme și în companii. Iar ca susținători, îi avem, în primul rând, pe Banca Transilvania și Yardi, apoi Sykes, și nu în ultimul rând, Casa de Cultură a Studenților, în calitate de partener oficial.

Scopul proiectului este de a conecta studenții de la Facultatea de Studii Europene cu mediul extern celui academic, cel pentru care studenții sunt educați să activeze: cadrul de lucru organizat și renumerat.

Primăvara începe cu entuziasm și dedicație, la fel ca viitorul acestor tineri. În scurt timp, ne vom putea bucura de flori și de potențialul studenților proaspăt descoperit.Lasă un răspuns

Site creat de