Timp liber, Important

Interval 100 Cluj-Napoca – Peste 70 de artişti şi cel puţin 100 de ore non-stop de muzică electronică underground

interval 100 cluj napoca 2016

Interval este un brand de evenimente neconvenţionale la graniţa dintre petreceri şi festivaluri, împărţit în patru module/ediţii anuale, fiecare reprezentând un concept individual.

După ediţia de anul trecut a Interval 100 din Club Control (Bucureşti), Interval a intrat într-un parteneriat exclusiv cu platforma de live broadcast Boiler Room în iulie 2016 cu ocazia primului eveniment Boiler Room din România (Bucureşti, palatul Bragadiru) şi tot împreună cu ei au lansat şi al doilea concept – Interval Natural – un mini-festival de 2 nopţi în interiorul Cetăţii Râşnov în septembrie.

Interval 100 este un eveniment de muzică electronică underground, care se evidenţiază prin durată, perioadă şi infrastructura; evenimentul se desfăşoară anual în afara sezonului sau circuitului de festivaluri. Peste 70 de artişti coincid într-un line-up care se întinde pe durata a cel puţin 100 de ore non-stop.

Cel mai mic festival mare sau cel mai mare festival mic îşi are bazele în România, unde zilele libere de 30 noiembrie şi 1 decembrie justifica prelungirea unui weekend înainte sau după zilele de sâmbătă şi duminică în fiecare an. Festivalul Interval 100 este itinerant, însă doar în limitele graniţei României.

Conceptul pe care se bazează Interval 100 este o ‘superoferta’ de muzică electronică din diverse genuri de nişa cu artişti reprezentativi pentru fiecare stil care ţinteşte atât un public cunoscător cât şi un public curios, atras de unicitatea conceptului.

Primul eveniment sub umbrelă Interval din Cluj-Napoca – a doua ediţie a Interval 100 – se va desfăşura în 3 cluburi din oraş: Form Space, Club Napoca 1 (sau sala multifuncţională din Cluj Arena) şi Club Napoca 2 între 29 noiembrie şi 4 decembrie. Toate cele trei spaţii vor fi customizate cu ocazia festivalului şi muzica se va auzi din câte un soundsystem Funktion-One de ultima generaţie în toate cele 3 locaţii.

Printre artiştii confirmaţi se afla legende techno şi house că Juan Atkins, Octave One, Mood II Swing, reprezentanţi ai scenei UK dubstep (Mala, Coki) sau favoriţi locali ca Cezar sau Prâslea. În total vor fi în jur de 80 de artişti de ascultat pe parcursul celor 5 zile.

 

15181487_610182529169838_1049582302680680995_n
Lasă un răspuns

Site creat de