Important, Timp liber

INTERVIU cu Smiley. Artistul a concertat aseară la Cluj în cadrul TiMAF (VIDEO)

smiley

Cel mai vogă și  îndrăgit artist român al momentului, Smiley, a susținut aseară un concert într-un cunoscut club clujean, în cadrul festivalului TIMAF.  Timp de o oră și jumătate, artistul a ținut publicul în priză cu melodiiile sale. Fanii cântăreţului au aşteptat, de asemenea, cu sufletul la gură să audă live şi piesele din cadrul proiectului „Smiley10”.

La final concertului, antrenorul de la Vocea României a stat de vorbă în exclusivitate cu echipa cluju.ro.

  • În primul rând, am vrea să știm cum te-ai simțit în această seară la Cluj?

M-am simțit foarte bine, mie îmi place foarte mult să cânt la Cluj, oamenii sunt deschiși, sunt foarte primitori și mă bucur că am mulți fani aici. Știu piesele, cântă, se distrează, se simt bine. E drept că am dat cu capul într-o boxă, dar am trecut peste asta. (râde)

  • Ce vibe ți-a transmis publicul?

Foarte bun! Oamenii sunt super deschiși, știu să se comporte la concerte, știu să cânte, să se distreze, știu de ce au venit, în primul rând. Și mă bucur că la noi la concerte e un party. Vrem să se simtă oamenii bine, și dacă s-au simțit bine, înseamnă că ne-am făcut și noi treaba bine!

  • Iar în final, un mic mesaj pentru fanii clujeni?

Pentru fanii clujeni? Capu’ la cutie (râde), să fiți sănătoși, și să aveți sărbători cu bine! Să ne vedem din ce în ce mai des!

Cu siguranță, fiecare fan al lui Smiley își dorește să știe de unde îi vine acestuia inspirația pentru titlurile melodiilor sale. Ei bine, aseară, în timpul concertului, Smiley s-a „confesat” publicului cu privire la una dintre noile sale melodii: „Am auzit de atâtea ori fraza ‘de unde vii la ora asta’,  că am pus-o într-o melodie” .

video: Daiana Moldovan


Lasă un răspuns

Site creat de