Timp liber, Important

Interviu ZUCCHERO – Artistul italian va concerta pentru prima dată în Cluj-Napoca

zucchero

Zucchero, artistul italian ale cărui albume s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare va cânta pentru prima dată la Cluj, în 12 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Polivalentă, urmând ca pe 14 noiembrie, de la ora 20.00, artistul să susțină un concert, tot în premieră, la Sala Palatului din București.

Curioasă din fire, fană a muzicii bune și jurnalistă de excepție, Andreea Esca a dat o fugă până la Verona pentru a vedea înaintea tuturor cum arată un show Zucchero din turneul “Black Cat” și pentru a face un interviu în exclusivitate cu artistul italian care a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume.

După cum a declarat că “femeile joacă cel mai important rol în viața lui”, Zucchero s-a bucurat de prezența Andreei Esca și a vorbit deschis despre faptul ca îi place în Romania și a reușit până acum să viziteze București, Brașov și Mamaia.

 

Biletele pentru concertul susținut de Zucchero pot fi cumpărate online de pe site-ul: www.dieselevents.ro sau de la birourile Diesel Events( Piața Unirii, nr 10).

Prețul biletelor:

CATEGORIA I – 78 lei

CATEGORIA II – 98 lei

CATEGORIA III – 135 lei

CATEGORIA IV – 165 lei

CATEGORIA V – 198 lei

CATEGORIA VI – 229 lei

CATEGORIA VI – 258 leiÎn cei peste 30 de ani de carieră, perioadă în care artistul a vândut peste 60 de milioane de albume, Zucchero a cântat alături de unii dintre cei mai importanți muzicieni ai vremii: Eric Clapton, Ray Charles, B B King, Sting, Brian Adams, Iggy Pop, Brian May sau Luciano Pavarotti.Lasă un răspuns

Site creat de