Uncategorized

"Introducere în arta degustării vinului" – atelier dedicat amatorilor de vinuri din Cluj

atelier degustare vin cluj

Iubitorii de vin sau, pur şi simplu, curioşii din Cluj-Napoca sunt invitaţi să ia parte la un atelier de introducere în arta degustării vinului.

Atelierul de introducere în arta degustării vinului este un eveniment organizat de incubator107 Cluj. Atelierul se adresează amatorilor de vinuri (persoane cu vârsta de peste 18 ani) care își doresc să afle mai multe despre arta degustării vinurilor, despre modul în care se alege și se recunoaște un vin de calitate. Meșterul atelierului este Puiu Bucur, membru fondator și coordonator al comunității Wine O’Clock Cluj, entuziast auto-educat în arta degustării vinului.

Atelierul va avea loc marți, 8 decembrie de la ora 18,30 la Wine O’Clock (str. Ploiești nr. 17).Înscrierea se face online: http://cluj.incubator107.com/workshops/1330 . Întrucât trebuie să fim siguri că acoperim costurile vinurilor, intrarea de data aceasta nu se va mai face pe bază de donație, ci va fi cu preț fix: 15 RON” spun organizatorii.

Un astfel de atelier a mai avut loc în luna februarie. Atelierul a fost susţinut de Puiu Bucur, îar atunci au participat 90 de participanți care au degustat 3 tipuri de vin (roșu, alb, rose).

incubator107 Cluj este un proiect al asociației culturale Macaz, din București. În prezent proiectul se derulează în mai multe județe din țară. Noi suntem în Cluj de 3 ani și jumătate. Valorile incubator107 sunt pasiunea, comunitatea și generozitatea, iar motto-ul nostru este „Oricine poate învăța pe oricine orice”. Vrem să îi încurajăm pe oameni să își descopere pasiunile și să își urmeze vocația fără a uita să împărtășească și altora ce au descoperit. Proiectul se desfășoară pe bază de voluntariat, organizatorii, meșterii și cei care ne pun la dispoziție spațiile lor sunt cu toții voluntari. De aceea energia comunității și donațiile ne încurajează pe noi toți să derulăm proiectul în continuare.Lasă un răspuns

Site creat de