IT

Învaţă programare şi fii sigur de angajare! Programul care îţi rămâne alături până la obţinerea primului job

programare

Cursurile clasice sunt orientate pe invatarea limitata in spatiu si timp, contrar evolutiei naturale, care confirma faptul ca, pentru dezvoltare (personala si profesionala), este nevoie de studiu continuu. Acum, ai sansa de a invata sa scrii cod intr-un program unic pe piata din Romania, care iti asigura ghidare de la primul ”Hello” si pana la angajare.

Invata programare WellCode si ai posibilitatea de a pune bazele carierei tale de IT-ist in ritmul tau, fara a fi conditionat de timp sau de spatiu. Programul fondat de Petru Trimbitas in anul 2017 iti ofera posibilitatea de a invata sa scrii cod curat si corect in timpul liber, de unde iti doresti, cat timp ai la dispozitie. Aceasta libertate iti ofera cadrul de a putea sa iti desfasori activitatea curenta si de a te dedica pasiunii tale pentru codare, simultan, fara a fi nevoit sa faci sacrificii suplimentare.

WellCode este o platforma care functioneaza ca o carte interactiva si care iti permite sa studiezi si sa rezolvi probleme conform stilului si programului personal. Cu toate ca vei invata programare independent de evolutia celorlalti utilizatori de pe platforma, nu vei fi niciodata singur. Mentorii iti vor fi alaturi pas cu pas si te vor ghida catre gasirea solutiei perfecte pentru problemele de pe platforma.

Mentoratul a fost gandit de Petru Trimbitas dupa modelul observat de acesta in cadrul companiilor Facebook si Google, din Statele Unite ale Americii. In perioada colaborarii cu cei doi giganti IT, tanarul clujean a observat si constientizat ca a invata programare este un proces complex, al carui succes poate fi influentat de o serie de factori colaterali.

Astfel, a decis sa preia modelul si sa puna bazele unui program de invatare bazat pe comunicarea bidirectionala mentor-discipol. Mai exact, mentorii incurajeaza utilizatorii sa puna intrebari si sa isi prezinte viziunea, deoarece fiecare raspuns oferit se transpune in evolutie profesionala. Totodata, pentru o evolutie profesionala de succes, vei beneficia de sustinere si ghidaj din partea unor specialisti in dezvoltare personala.

Mentorii te vor ajuta sa iti indeplinesti dorinta de a invata programare, in timp ce coachii te vor incuraja sa te mentii motivat si focusat pe atingerea obiectivului principal: obtinerea primului tau job ca programator. Fie ca va dura o luna-doua, fie ca vei avea nevoie de mai mult timp la dispozitie pentru a-ti pune bazele in programare, mentorii si coachii iti vor fi alaturi si te vor ajuta sa iti indeplinesti visul. Conditia este sa respecti trei reguli simple:

  • sa asculti si sa urmezi intocmai sfaturile mentorilor;
  • sa dormi 8 ore / noapte;
  • sa lucrezi 15-20 de ore saptamanal.

Mentorii sunt alaturi de fiecare utilizator care are dorinta de a invata programare, de la primul contact cu platforma si pana la angajare. Acestia iti vor ramane alaturi si dupa ce vei reusi sa parcurgi problemele de pe platforma integral. In etapa urmatoare, mentorii te vor sustine sa iti scrii propria aplicatie si sa iti realizezi portofoliul de proiecte. Apoi, acestia iti vor arata cum sa iti rafinezi abilitatile soft skills si tehnice, astfel incat sa treci cu brio de interviu si, apoi, sa strigi cu bucurie: ”M-am angajat!Lasă un răspuns

Site creat de