Social & Cultura

Investește în Fundația Comunitară Cluj și susține activitatea acesteia în comunitate

fundatia comunitara

Cumpărând o “acțiune” în valoare de 200 de lei, puteți susține comunitatea clujeană și intrați automat în tombola pentru câștigarea picturii Espacio Neuronal a pictorului de origine spaniolă, Jorge Velasco Navarro, estimată la valoarea de piață de aproximativ 12.000 Euro.

Fundația Comunitară Cluj în parteneriat cu Invest Club și Invest Cafe vă invită pentru luna Decembrie la o campanie inedită de strângere de fonduri.

În perioda 1-15 decembrie puteți susține direct activitatea Fundației Comunitare Cluj (FCC) prin investirea într-o serie de “acțiuni” emise de aceasta împreună cu Invest Club. Prin orice donație ai șansa câștigării unei tombole, în timp ce ajuți FCC să mobilizeze resurse pentru nevoi locale.

Fundația Comunitară Cluj se apropie de aniversarea de zece ani de activitate, ocazie cu care lansează o campanie specială de strângere de fonduri care debutează în acest Decembrie, în parteneriat cu Invest Club. Seria de evenimente speciale va continua și în 2017 prin crearea de noi oportunități de implicare în comunitate și susținerea directă a activității Fundației. Continuăm astfel traditia de impactare pozitiva a comunitatii prin crearea unei punți de legătură intre donatori si proiectele/organizațiile locale.” Simona Șerban – CEO Fundația Comunitară Cluj

Înscrierea la tombolă se face pe baza de acțiuni achiziționate. De exemplu prețul 1 “acțiuni” valorează 200 lei și reprezintă o șansă la extragere, 2 “acțiuni” cumpărate (400 lei) reprezintă șanse duble la extragere, 5 acțiuni (1.000 lei) reprezintă de cinci ori mai multe șanse la extragere. Cu cât se achizitioneaza mai multe acțiuni, cu atât cresc șansele de câștig pentru a intra în posesia operei Espacio Neuronal!

Validarea înscrierilor se va face pe baza efectuării plații acțiunilor aici: http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza.php, cu mențiunea “tombolă”, respectiv trimiterea datelor de contact la adresa: simona.serban@fundatiacomunitaracluj.ro

Extragerea marelui câștigător va avea loc în data de 15 decembrie, la Invest Cafe (Str. Republicii, 7), în cadrul evenimentului special de atragere de fonduri organizat de FCC și Invest Club. Invitat special, pictorul Jorge Velaso Navarro. Seara va fi una minunată și presărată cu  premii speciale pentru participanți.

Am fost tot timpul atras de caritate și de ce putem realiza în comunitate noastră cu bani puțini. Sunt donator și voluntar în diferite cauze caritabile în Benidorm, în special pentru bunăstarea animalelor abandonate.

De ce eu, un pictor spaniol, îmi donez lucrarea pentru o cauza caritabilă venita de la o distanță de 2800 de km, din însoritul Benidorm unde traiesc și voi fi prezent nu în tocmai însoritul Cluj în 15 decembrie veți afla de la mine pe când ne întâlnim.

Pentru mine este prima dată când vă vizitez țara și sunt încântat să vizitez Clujul, de care am auzit multe lucruri bune de la prietenii mei romani din Spania.“ Jorge Velasco Navarro

“Pictura “Espacio Neuronal” care va fi donată cu ocazia strângerii de fonduri pentru “Fundația Comunitară Cluj” are o valoare de piață de aproximativ 12.000 euro – Velasco Art”

Lucrarea va fi expusă în data de 14 Decembrie la Invest Cafe (str. Republicii nr 7, Cluj-Napoca).

Campania continuă până în 30 decembrie prin redirecționarea sumelor obținute din vânzarea cocktailurilor dedicate din meniul Invest Cafe!

Fundatia Comunitara Cluj este partenerul Invest Club si Invest Cafe pentru comunitatea de ONG-uri clujene carora Fundatia Comunitara Cluj le asigura suportul si accesul la finantare prin Cercurile de donatori, Swimathon, fondul Stiintescu si know how-ul pe care Fundatia Comunitara Cluj l-a adunat in cei aproape 10 ani de activitate.

9 ani de excelenţă în care Fundaţia Comunitară Cluj a strans peste 2.000.000 lei pentru 335 de proiecte şi a oferit peste 260 de burse.
Suntem încântaţi să orgă
nizăm prin Invest Cafe, evenimentul de strângere de fonduri pentru Fundaţia Comunitară Cluj, să le susţinem activitatea şi să fim parteneri în această poveste de success.”  a declarat Tudor Faragau, Director Dezvoltare Invest Club.Lasă un răspuns

Site creat de