Social & Cultura, Important

IT-iștii, la mare căutare. Peste 40 de companii oferă 1.500 de posturi la Târgul de Cariere în IT Cluj

laptop 1317581 1280

Pasionații și specialiștii IT sunt așteptați joi și vineri, 9-10 martie, la Târgul de Cariere în IT care are loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Peste 40 de companii și organizații caută mai mult de 1.500 de colegi. În plus, vor avea loc competiții contracronometru de programare și de gaming și workshopuri pe diverse teme. Intrarea este liberă.

Există o cerere mare de IT-iști, atât începători, cât și cu experiență, iar ediția care începe azi reunește companii locale, naționale și internaționale. Îi așteptăm pe toți cei care vor să facă următorul pas în carieră în acest domeniu la Târgul de Cariere în IT, să-i întâlnească pe angajatori, să participe la mini-interviuri, la Speed Coding și Speed Gaming Challenge și la workshopurile care au loc în cele două zile de târg”, spune Corina Brândușan, PR Managerul Târgului de Cariere (TdC).

Ce companii vin la Târgul de Cariere în IT

Accesa are disponibile peste 30 de joburi precum QA Engineer, Java Developer, SharePoint Developer, Linux DevOps, Business Analyst with German. BG Soft caută peste 60 de colaboratori care asigură expertiză tehnică și consultanță la nivel local și global, în timp ce Intacct Development recrutează Software Engineer, Site Operations Engineer, dar are disponibile și internshipuri.

Magneti Marelli caută peste 80 de noi colegi, Steelcase angajează printre altele IT CRM Support Engineer, Product Design Engineer, IT Service Desk Analyst with English and German, iar Thomsons Online Benefits recrutează la Târgul de Cariere Associate Configuration Specialist, Darwin Support Associate și Client Support Associate.

Recrutări fac joi și vineri la TdC și companiile Porsche Engineering, Siemens, Axon Soft, Bertrandt, ERNI Development Center, Flow Traders, Luxoft, RedSharp, Riverbed, Accenture, Banca Transilvania, Bosch, BRD – Groupe Société Générale, Gameloft, MHP-a Porsche Company, Hanna Instruments, Telenav și multe altele.

Învață lucruri noi la workshopuri și testează-te la Speed Challenge

În cadrul Târgului de Cariere în IT vor avea loc competiții contracronometru și workshopuri:  experții Google România și cei de la Fundația LEADERS vor organiza Atelierul Digital Google, specialiștii Siemens vor vorbi despre SAP Hana, iar angajații Thomsons Online Benefits le vor explica participanților cum pot să aleagă cele mai bune oportunități profesionale, fără să țină cont doar de salariu. Participarea la workshopuri e gratuită, însă locurile sunt limitate. Înscrieri se fac online pe website-ul http://targuldecariere.ro/cluj-it/seminarii.

Competițiile contracronometru de programare și gaming au loc pe tot parcursul zilei în zona special amenajată din târg unde îi așteaptă pe candidați companiile Gameloft, RedSharp și Riverbed.

Susține cercetarea și bucură-te de suprizele TdC

Târgul de Cariere se implică anul acesta în susținerea cercetării. Astfel, candidații și companiile pot dona pentru a susține acestui domeniu. Campania Cutting-Edge Research (CER) își propune să susțină cercetarea în România și să le arate tinerilor că și în țară îți pot construi o carieră de succes. Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru organizarea unei școli de vară la care vor participa tineri olimpici la fizică.

În plus, în cadrul TdC este amplasat Standul de Demisii, locul unde candidații vor putea decide dacă jobul lor actual e cel potrivit pentru ei.

Cum a fost la ediția globală a Târgului de Cariere

Târgul de Cariere Cluj a reunit marți și miercuri la Sala Polivalentă peste 60 de companii și organizații. Câteva mii de oportunități de carieră au fost disponibile, iar evenimentul a reunit peste 5.000 de candidați.

Sezonul de primăvară TdC continuă cu Târgul de Cariere în IT Cluj (9-10 martie), Târgu-Mureș (16 martie), Oradea (18 martie), TdC Iași (21-22 martie) TdC în IT Iași (23-24 martie), Sibiu (29-30 martie), Chișinău (4-5 aprilie), Brașov (12-13 aprilie). Detalii despre Târgul de Cariere găsiți pe www.targuldecariere.ro.Lasă un răspuns

Site creat de