Social & Cultura

Îți dorești o relaxare profundă, însă masajele de relaxare nu sunt suficiente? Noi îți oferim soluția!

masaje de relaxare

Fără doar și poate, stresul, oboseala și problemele legate de somn sunt tot mai inevitabile pentru noi toți cei care lucrăm peste măsură, avem un stil de viață haotic și am devenit tot mai sedentari.

Astfel, tot mai multe persoane, în special femei, caută cele mai bune soluții pentru a se relaxa și deconecta de la mediul de lucru atunci când pășesc pe ușa biroului, în drum spre casă. Cum de cele mai multe ori ședințele de masaj nu oferă starea de calm și relaxare de care ai atâta nevoie, există o soluție mult mai bună – sauna cu infraroșu.

De ce sauna cu infraroșu?

Spre deosebire de masajele de relaxare, care acționează la nivel superficial, folosirea unei saune cu infrarosu încălzește corpul în profunzime, grație radiațiilor infraroșii. Saunele cu infraroșu nu sunt noi apărute pe piață, ci datează din anii ’30, când au fost lansate în Japonia, ca urmare a cercetărilor atente cu privire la acțiunea radiațiilor infraroșii și a modului în care acestea acționează asupra corpului uman.

În deceniile ce au urmat, tehnologia saunei cu infraroșu a evoluat semnificativ și a devenit din ce în ce mai populară în toate colțurile lumii, fiind privită drept o modalitate de relaxare și de ameliorare a unui număr însemnat probleme de sănătate.

La momentul actual, sauna cu infraroșu se regăsește în numeroase centre de wellness și spa-uri, dar pot fi achiziționate și pentru acasă, de la Home 36, pentru a te bucura de beneficiile sale oricând îți dorești. Spre deosebire de alte metode de detoxifiere, de ameliorare a durerilor sau de îmbunătățire a sistemului circulator, sauna cu infraroșu este considerată cea mai non-invazivă metodă.

Principiul de funcționare al saunei cu infraroșu este foarte ușor de înțeles – panourile de încălzire emit radiații infraroșii, care sunt absorbite de corp, încălzind țesuturile și provocând transpirație. Acest proces este extrem de benefic pentru starea de sănătate generală, dat fiind că ajută la eliminarea toxinelor, la ameliorarea durerilor și a inflamațiilor, la stimularea sistemului imunitar și la îmbunătățirea circulației sângelui.

Care sunt cele mai cunoscute beneficii oferite de sauna cu infraroșu?

Sauna cu infraroșu oferă numeroase beneficii pentru starea de sănătate generală, însă majoritatea persoanelor o aleg pentru:

Relaxare profundă

Dat fiind faptul că este foarte diferită de sauna tradițională, cea cu infraroșu nu implică disconfort termic, fapt ce ajută la o relaxare profundă, la eliminarea stresului și a oboselii acumulate. Totodată, și durerile musculare vor dispărea ca prin minune.

Detoxifiere

Stresul și alimentația cotidiană ne fac să ne simțim mereu obosiți, iritabili și lipsiți de concentrare. Acestea pot indica necesitatea unei detoxifieri, care poate fi realizată tot prin sauna cu infraroșu. Detoxifierea în acest mod ajută la îmbunătățirea stării de sănătate, la prevenirea problemelor asociate cu acumularea de toxine și la îmbunătățirea aspectului pielii.

Durerea și inflamația dispar ca prin minune

Radiațiile infraroșii pătrund în profunzimea țesuturilor, contribuind semnificativ la  reducerea durerilor, a inflamațiilor și a edemelor.

Îmbunătățirea sistemului imunitar

Folosirea regulată a saunei cu infraroșu contribuie la creșterea numărului de celule albe din sânge, ceea ce te va face mai rezistent la boli și infecții.

Stimularea circulației sanguine

Sauna cu infraroșu dilată vasele de sânge, lucru care contribuie la reducerea presiunii sangvine și la prevenirea problemelor de sănătate asociate.

Photo by Ale Romo on UnsplashLasă un răspuns

Site creat de