Social & Cultura

Îți dorești un frigider side by side, dar încă nu ești convins că faci cea mai bună alegere? Află tot ce ai nevoie să știi despre aceste combine frigorifice

frigider side by side

După cum poți observa, toată aparatura a suportat o evoluție continuă, de la primul dispozitiv care a apărut cu mulți ani în urmă, până în momentul de față. Avem nenumărate exemple aici pe care le putem da, precum ar fi telefoanele mobile, consolele de joc sau chiar și electronicele. Așadar, în acest articol ne vom opri atenția asupra celei din urmă categorii și vom vorbi despre frigiderele side by side, care au câștigat foarte multă popularitate în ultimul timp, datorită eleganței și spațiului pe care ți-l oferă în casă.

Iată câteva idei importante cu privire la beneficiile pe care ți le poate aduce un frigider side by side:

1. Îți oferă mult spațiu de depozitare

Unul dintre cele mai cunoscute beneficii aduse de acest model de frigider cu două uși este faptul că ai parte de un spațiu generos pe care acesta ți-l oferă. Așadar, având două compartimente diferite, acest lucru îți permite un acces mult mai ușor la alimentele depozitate în interior. De asemenea, rafturile și sertarele reglabile îți permit să îți aranjezi produsele în funcție de necesitățile tale zilnice.

2. Au un design elegant și plăcut

Încă un aspect important datorită căruia a câștigat foarte mult teren în fața combinelor frigorifice clasice, mai este legat și de designul modern și elegant pe care le au aceste electrocasnice. Deși par mari, la prima vedere, intră pe altex.ro și găsești aici frigiderul side by side ideal, unde vei vedea niște produse foarte frumos finisate, care dau un aspect plăcut bucătăriei tale. Mai mult, mai ai acces și la o varietate mare de culori și modele, de la oțel inoxidabil, la negrul mat sau alb lucios, acestea reușind să se integreze perfect cu restul componentelor din încăpere.

3. Sunt mult mai economice decât variantele clasice

Mai mult, majoritatea modelelor moderne sunt proiectate pentru a fi mult mai eficiente din punct de vedere energetic, reducând, astfel, factura pe care trebuie să o plătești la curent. Așadar, acestea sunt prevăzute cu o izolație termică de înaltă calitate, au funcția de fastfreeze, care congelează într-un timp foarte scurt produsele, până la -24, iar în 26 de ore aceasta se oprește automat.  

4. Au multe alte obțiuni smart, care îți simplifică viața

Nu în ultimul rând, acest tip de combine frigorifice vin echipate cu tot felul de inovații care îți fac viața mult mai ușoară. Așadar, atunci când decizi să-ți cumperi un asemenea electrocasnic trebuie să ai în vedere faptul că poți opta și pentru opțiuni precum ConvertActive, care se activează printr-un simplu buton, iar congelatorul se transformă automat în frigider. Mai mult, nu mai este necesar să-l dezgheți periodic din cauza faptului că ți se vor umple sertarele cu gheață, deoarece acestea au cele mai bune sisteme frigorifice de pe piață, care previn acumulările de gheață.

În concluzie, frigiderele side by side, deși par mari și greu de integrat în bucătărie, continuă să câștige tot mai mult teren în rândul oamenilor datorită  multiplelor beneficii pe care ți le aduc acestea. Te-am convins ca pe viitor să-ți cumperi și tu un astfel de electrocasnic?

Fotografie de la PNW Production pe Pexels.comLasă un răspuns

Site creat de