Uncategorized

Iulia Bobar din Cluj-Napoca a câştigat titlul de MISS TRANSILVANIA 2015 

iulia boba miss transilvania

Clujeanca Iulia Bobar a câştigat, ieri, titul de MISS TRANSILVANIA 2015. În cadrul concursului au participat 20 de fete din întreaga ţară, iar la finalul probelor juriul a hotărât să acorde premiul I clujencei.

Iulia Bobar (23 de ani) a terminat Liceul de Coregrafie, secţia balet, după care a absolvit facultatea la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj-Napoca (USAMV), secţia peisagistică. Tânăra a urmat şi cursurile unei şcoli de stewardese, iar acum este preşedintele organizaţiei de tineret ALDE din Cluj-Napoca.

Podiumul MISS TRANSILVANIA a fost completat de Bianca Trisin şi, respectiv, Mihaela Szabo din Bistriţa. Cele trei câștigătoare vor beneficia, pe lângă premile oferite de sponsori, de o excursie în București alături de Bogdan Vlădău, Victor Slav, Raul Popa şi Petru Păun.

În faţa unui public extrem de numeros, prezent la Zilele Oraşului Bistriţa, cele 20 de concurente au defilat pe muzica live a lui Bogdan Vladau şi a trupei sale. Nonis G a întreţinut atmosfera, iar Vlad Morar, câştigătorul Mister Transilvania 2015, a susţinut un mini-concert. Ramona Felba, designer ale cărei rochii au fost purtate la Oscar, s-a ocupat de ţinutele concurentelor.

Titlul Miss Transilvania este o carte de vizită puternică şi reprezintă garanţia indiscutabilă a frumuseţii celor care îl deţin” au declarat organizatorii.

Mai multe imagini de la MISS TRANSILVANIA gasiti pe TIMPONLINE.RO (click AICI).

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Bistriţa şi Centrul Cultural George Coşbuc, în cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Oraşului.

sursa foto: timponline.roLasă un răspuns

Site creat de