Uncategorized

Jamie Woon, Robag Wruhme, BlabberMouf si Portable, primii artisti care aterizeaza la AIRFIELD 2016

artisti anuntati airfield 2016 sibiu

In 2016 ne pregatim pentru o experienta la inaltime! Intre 30 iunie si 3 iulie AIRFIELD Festival imbina muzica, arta, natura si sportul pe aerodormul Magura din Cismadie, in apropiere de Sibiu. Printre primele nume confirmate se numara Jamie Woon, Robag Wruhme, BlabberMouf si Portable. Primele 1500 de abonamente vor fi disponibile in perioada 16 decembrie – 12 ianuarie la pretul promotional de 100 de lei.

Jamie Woon revine in Romania cu noul sau album „Making Time”, lansat pe 6 noiembrie la Polydor Records, in timp ce legandarul Robag Wruhme si rapperul BlabberMouf ajunge pentru prima oara in fata publicului roman.

AFISUL2-02

Portable aduce, la o distanta de trei ani, un show live apreciat in randul consumatorilor de muzica electronica. Line-up-ul este completat de Gorje Hewek & Izhevski, Subcarpati, Golan, CTC, Lucia, Byron, Spike, Cedry2k, Chimie, Ada Kaleh si Toygun.

Pentru editia de anul viitor vom amplasa sase scene pe care vor urca peste 100 de artisti. Amatorii de adrenalina vor avea parte de peste 1.400 de salturi cu parasuta, 2.300 de plimbari cu balonul si 300 de ore de zbor. Senzatiile tari vor fi completate de competiile care vor avea loc in zona de Dirt Park.

Iubitorii de natura se vor putea bucura de 80.000 de mp de camping, unde vor avea amplasat si un supermarket mobil. In plus, anul acesta Food Zone-ul primeste intariri si aduce la un loc branduri renumite care promit o gama variata de mancare, gata sa satisfaca toate gusturile.

De pe harta AIRFIELD nu lipsesc nici asa zisele Terminale de Relaxare, unde participantiii vor putea gasi workshop-uri, expozitii, piese de teatru, performance si recitaluri live.

Abonamentele vor fi disponibile incepand cu 16 decembrie la un pret de 100 de lei, pe site-ul www.kompostor.ro.

 Lasă un răspuns

Site creat de