Uncategorized

Jazz and Wine – eveniment dedicat iubitorilor de jazz și pasionaților de vin

JazzWine ed4 710x1000 2 e1447280984577

Jazz and Wine, evenimentul care a încântat deopotrivă iubitorii de jazz și pasionații de vin, pregătește o nouă ediție pentru clujeni, într-un cadru intim, la Cinema Victoria, sâmbătă, 21 noiembrie. Melomanii vor avea ocazia să se întâlnească cu JazzyBIT, unul dintre cele mai promițătoare trio-uri de jazz ale Transilvaniei, în cadrul unei degustări aparte de vin.

A patra ediție Jazz and Wine transformă tradiționalul Cinematograf Victoria în sală de concerte și cramă, la finalul lunii, pe 21 noiembrie începând cu ora 20.00. În deschiderea concertului de jazz publicul va savura arome bogate ale viței de vin românești, completate armonios ulterior de ritmurile de jazz aduse la Cluj-Napoca de timișorenii de la JazzyBIT.

JazzyBIT, trio instrumental format în 2011, din componența căruia fac parte Teodor Pop Iuliu, Mihai Moldoveanu și Szabó Csongor-Zsolt, farmecă scenele de jazz din țară și din străinătate, colectând premii și aplauze de la renumite festivaluri de jazz precum Tuscia Jazz Festival, Musica Sulle Bocche Jazz Festival, Garâna Jazz Festival, JazzTM, Green Hours International Jazz Festival Bucuresti, Câmpina Jazz-Rock Festival, Sibiu Festivalul Internațional de Jazz, Târgu Mureș International Student Jazz Festival, Jazz in the Park Cluj-Napoca. Cu un repertoriu format în întregime din compoziții proprii, anul 2014 îi propulsează peste hotare, în competiția European Jazz Awards din Italia, unde JazzyBIT concurează în finală, la interpretare și compoziție, cu mari artiști ai noului val de jazz european.

Biletele pentru a patra ediție Jazz and Wine costă 30 de lei și asigură accesul atât la degustarea de vin, cât și la concertul de jazz susținut de JazzyBIT. Acestea pot fi achiziționate online de pe Biletmaster.ro (https://goo.gl/WP08kV), sau offline, de la Agenția Teatrală și Cinema Victoria.

Mai multe informații pe: www.facebook.com/JazzAndWineEvents

Despre Jazz and Wine

Jazz and Wine este un proiect Why Not și numără deja trei ediții care au adus în inima Clujului seri de jazz și vinuri bune, alături de JazzyBIT, Jazzybirds, Koszika and The Hot Shots, Crama Liliac, Corcova Roy & Damboviceanu Winery.

 Lasă un răspuns

Site creat de