Timp liber, Important

Jazz in the Park înseamnă „holiday & friendship”

Jazz in The Park 2018

Muzică bună si oameni de toate genurile, clujeni, turişti, bătrâni, tineri, cu copii sau căţei, au contribuit ieri, la atmosfera de vacanţă de pe plaja Grigorescu.

In cea de-a patra zi de Jazz in the Park au concertat Infusion, Lilin Quartet, Koszika es Csabika, Interludic, Paolo Recchia Trio.

„A cincea ediţie Jazz in the Park este cea mai mare şi cea mai complexă de până acum: 7 zile pline de activităţi şi de concerte, în total avem peste 100 de concerte şi evenimente. Suntem deja la jumătatea programului nostru, care de altfel s-a desfăşurat pe malul Someşului, unde am avut Concursul Internaţional Jazz in the Park. Iar de mâine, Vineri, ne  mutăm în Parcul Central unde vom asculta trupe precum Viva Vox, Vintage Trouble, Mammal Hands. Personal abia aştept să-l văd pe Jojo Mayer & Nerve, fiindcă este un proiect pe care îl aşteptăm de mult timp să se realizeze în Cluj.” a declarat Corina Brandusan, PR la Jazz in the Park.

Organizatorii speră să aibă vreme bună şi până la finalul festivalului pentru ca oamenii să le fie alături şi să se bucure de artă şi muzică bună.

Articol scris de Mihaela HandriaLasă un răspuns

Site creat de