Din Zona, Important, Timp liber

JEMF – Jimbolia Electronic Music Festival a anuntat line-up-ul final

JEMF festival

JEMF – Jimbolia Electronic Music Festival, primul festival care va “zgudui” zona de vest la sfarsitul primaverii, a anuntat line-up-ul final, unul plin de surprize muzicale din 3 mari arii diferite: Techno, Electro-Alternative si Rap. Intre 20 – 22 Mai, zona baltilor din Jimbolia va fi invadata de mii de clubberi care asteapta cu nerabdare deschiderea sezonului festivalurilor outdoor.

James Zabiela si Matthias Tanzmann sunt cei doi headlineri anuntati de organizatori luni seara. Printre restul artistilor anuntati se numara si Dj Bendo, Dj Sfera, Injektah, Kool, Mi-Tzu si Rapala.

Despre James Zabiela, cel “nascut electric”, putem spune ca este unul dintre cei mai iubiti artisti pe meangurile tarii noastre, acum o luna facand istorie in Timisoara alaturi de peste 1500 de oameni.

Pe Matthias Tanzmann l-am mai vazut pe line-up-urile tuturor marilor festivaluri ale lumii si la cateva party-uri in Bucuresti, dar niciodata la noi. Este pentru prima data-n zona de vest, iar publicul asteapta cu nerabdare un asa nume mare.

Alaturi de cei doi, lista headlinerilor este completata de Dennis Ferrer, Monika Kruse, Subcarpati, Stimming, NTFO, Deborah de Luca, CTC si Macanache.

JEMF este un festival ce are loc la granita Romaniei cu Serbia si Ungaria, care are ca scop reuniunea clubberilor din tarile vecine si nu numai. Tocmai din aceasta cauza, cele mai mari nume din industria muzicii electronice din Serbia si din Ungaria fac parte din line-up-ul JEMF: Marko Nastik, Lea Dobricic, Dejan Milicevic, Vladimir Acic, James Cole si Pat Duff.

De asemenea toti membrii agentiei AlongSide Artists vor performa de-a lungul celor 3 zile de festival: Alex Kennon, Atapy, Giuseppe Cenamo, Luca M, Nusha, Just 2 si Olivian Nour.

Desi este la a 4-a editie, JEMF a luat amploare incepand cu anul acesta, cand organizatorii au anuntat peste 55 de artisti si 48 de ore de muzica non-stop.

Festivalul va fi impartit in 3 mari scene indoor, 2 scene outdoor de afterparty si o scena a new-comerilor.

O data cu anuntarea line-up-ului final, s-au pus in vanzare si a doua serie de bilete, cele la pretul de 89lei, pret ce va ramane neschimbat pana pe data de 1 Mai.

Ultima tura de bilete vor fi la pretul de 119lei.

Puteti opta pentru un bilet cu camping inclus, ba chiar mai mult organizatorii recomanda sa va cazati in camping, deoarece capacitatea cazarilor in Jimbolia este foarte mica.

Pe timp de zi, clubberii se pot relaxa in zona de chill sau pot participa la diversele activitati ce vor avea loc pe parcursul festivalului.

In curand se va anunta si line-up-ul pe zile si se vor pune in vanzare bilete pentru fiecare zi in parte.

Pentru cei ce opteaza sa se cazaze in Timisoara, din ora in ora vor fi puse la dispozitie autocare ce vor parcurge traseul Timisoara – Jimbolia / Jimbolia – Timisoara.

Puncte de vanzare ale biletelor:

  •  Timisoara (U-man, Sound Creation, Papillon)
  •   Deva ( Refresh, VIP café)
  • Caransebes ( Limonadaria lui Nea Tica)
  • Hunedoara ( Retro Bar, D’art)
  • Bucuresti (Ollie Gang Shop)
  • ro: http://tickets.jemf.ro/
  • ro: http://bit.ly/1RWYgFs

 Lasă un răspuns

Site creat de