Studentie, Important

JobShop 2021 este aici – oportunități de practică și internshipuri pentru studenţi

jobshop cluj 2018

În perioada 15-16 martie se va desfășura a XXVII-a ediție a evenimentului național de carieră, JobShop®.

Organizația studențească BEST Cluj-Napoca, în parteneriat cu Universitatea Tehnică, pregătesc anual o serie de activități, alături de companii, care au rolul de a fi de ajutor studenților, oferind oportunități de practică și internshipuri.

Prin acest eveniment se are în vedere formarea, dezvoltarea şi pregătirea tinerilor pentru o viitoare carieră, aceste lucruri fiind susținute prin informarea corectă şi rapidă a studenţilor cu privire la marile companii existente pe piaţa locală naţională și internațională.

Contactul cu angajatorii

Zilele de stand, în care studenții vor putea să fie față în față cu angajatorii, vor avea loc în zilele de 15 și 16 martie, în mediul online, pe platforma MyConnector. În cadrul acestora, reprezentanții companiilor le vor oferi celor interesați informații în legătură cu ofertele de muncă existente și cerințele actuale.

Cei care vor să afle mai multe despre specificul companiilor și mediul de lucru vor avea ocazia de a lua parte la activitățile pregătite de acestea în cadrul workshop-urilor organizate.

How to start-up

„How to Start-up” este un eveniment marca JobShop®️, dedicat studenților. Acesta se desfășoară sub forma unor traininguri, pentru cei care își doresc să afle mai multe despre ce înseamnă un start-up. Alături de noi se vor afla oameni de succes care ne vor împărtăși cheia drumului de la idee la implementare şi motivația din spatele inițiativei lor. De asemenea, ei vor insufla tinerilor provocarea de a-și depăși limitele și de a-și lărgi orizonturile în viitoarea lor carieră.


Grupul local BEST Cluj-Napoca este format din voluntari din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, un grup de tineri entuziaști cu viziuni îndrăznețe, extrem de motivați să învețe ce înseamnă munca în echipă, managementul unui proiect sau dezvoltarea unor abilități complementare studiilor universitare. Scopul organizației este de a promova diversitatea și de a ajuta studenții europeni de profil tehnic să dobândească o gândire internatională, prin înțelegerea mai bună a culturilor europene.Lasă un răspuns

Site creat de