Studentie, Timp liber

Joi are loc Balul Bobocilor Facultății de Studii Europene din Cluj-Napoca

Balul Bobocilor Facultății de Studii Europene

Joi, 30 noiembrie, are loc Balul bobocilor Facultății de Studii Europene, eveniment organizat de Societatea Studenților Europeniști. Evenimentul are loc la Euphoria Music Hall (Calea Mănăștur nr. 2-6), începând cu ora 20:00.

Balul va scoate în evidență originalitatea, talentele și felul în care se descurcă noii boboci ai facultătii. În deschidere, bobocii vor executa un dans de ansamblu pe tema propusă și anume The night is MIME. Probele vor fi 5 la număr:

  • Prima probă constă într-o prezentare cât mai originală a fiecărei perechi.
  • A doua probă va fi cea în care fiecare echipă va dansa pe un anumit stil de dans; fiind 4 perechi, există 4 stiluri de dans: țigănesc, contemporan, bachata și kizomba. Fiecare dans este unic în felul său, iar bobocii au de muncit ca totul să iasă cât mai frumos; aceștia sunt ajutați de Roxana Florescu, balerină și coregrafă.
  • A treia probă va fi una de cultură generală unde fiecare pereche va avea la dispoziție câte un minut pentru 2 întrebări.
  • A patra probă este cea de „talent” unde fiecare pereche se va remarca prin originalitate.
  • Iar ultima probă, dar nu cea din urmă, este „proba surpriză” unde bobocilor li se vor da niște situatii care poate îi vor încurca, așadar va scoate în evidență spontaneitatea și creativitatea.

Bobocii participanți, 8 la numar sunt: Ilieș Anca – RISE română, Rudeanu Claudiu-Paul- RISE engleză, Mititica Isabela Elena- Management, Peterfi Ștefan- RISE română, Diana Moldoveanu- RISE engleză, Toth Tamás- Management, Albu Maria Alexandra- RISE engleză, Păduraru Vlad- Management.

În afară de titlurile de „Miss șii Mister Boboc” care vor fi obținute de cei mai descurcăreți si originali boboci, la deliberarea juriului, vor mai fi două titluri și anume de „Miss și Mister Popularitate”.

„La ce să vă așteptați de la acest eveniment? Balul bobocilor Facultății de Studii Europene de anul acesta aduce în fața publicului 4 perechi frumoase, dornice de distracție și competiție. Fiecare echipă va avea cinci probe dintre care două surpriză. Ei sunt plini de entuziasm și foarte încântați de acest eveniment. Ne așteptăm ca atât publicul, echipele, cât și organizatorii să aibă o seară minunată și plină de distracție.”, ne-a declarant Cinția Gall, organizatoarea evenimentului.

Societatea Studenţilor Europenişti (SSE) este o organizație studențească nonguvernamentală, înființată in anul 1995 care își desfășoară activitățile sub auspiciile Facultății de Studii Europene (Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca). SSE funcționează pe bază de voluntariat.Lasă un răspuns

Site creat de