De Vazut

Jucariile educative – esentiale pentru dezvoltarea inteligentei emotionale a copilului

poza cluju.ro art MonkeyLings

Iubirea pentru propriul copil este cu siguranta cel mai pur si mai profund sentiment si asta ne determina sa facem tot ce ne sta in putere pentru a ne asigura ca puiul nostru este fericit. Si alaturi de afectiunea, grija permanenta si ocrotirea pe care i le oferim, ne dorim sa aiba parte de tot ce poate noi nu am avut in copilaria noastra, iar in unele situatii ajungem chiar la excese, facute din aceasta iubire nemarginita.

Iar asta se poate oglindi cel mai bine fie intr-o avalansa de jucarii de toate felurile, unele ratacite prin casa si fata de care cel mic isi pierde interesul in scurt timp, altele poate nepotrivite pentru varsta lui, cumparate in nestire de catre parinti, fie prin cedarea la orice dorinta a copilului, chiar daca este vorba doar despre un moft de moment al celui mic. De aceea, atunci cand ii oferim copilului jucarii, trebuie sa fim mai rezonabili, sa verificam daca acestea sunt potrivite varstei si au pe langa rolul firesc de a-l distra si unul educativ, care sa contribuie la dezvoltarea armonioasa a acestuia.

O idee in acest sens este oferita de MonkeyLings, de unde puteti alege pentru cei mici o serie cu adevarat speciala de jucarii educative, cu care ii veti surprinde in cel mai placut mod. Este vorba despre niste jucarii haioase, de mici dimensiuni, care il vor fascina pe copil de la prima interactiune. Pentru ca aceste maimutele simpatice, mici cat palma de copil, vesele si viu colorate, vor fi pentru cel mic un izvor nesecat de surprize si ofera nenumarate variante de distractie si amuzament.

Jucariile liliputane de la MonkeyLings  functioneaza pe baterii, sunt usor de manevrat de catre copii, avand un singur buton pentru pornire si oprire. Pot scoate peste 40 de sunete diferite, reactioneaza la senzori de aer, de sunet sau la atingeri si se rasucesc cu codita pe degetele copilului, deci pot fi purtate fara niciun efort oriunde, insotindu-l pe cel mic permanent. Cu ajutorul acestor jucarii interactive, copilul isi dezvolta inteligenta emotionala, atentia, creativitatea, experimenteaza ce inseamna responsabilitatea, pentru ca se va stradui, asa cum poate el, sa aiba grija de micul sau prieten, asteptand sa primeasca in schimb de la acesta diverse reactii care sa-l amuze. De asemenea, interactionand cu aceasta jucarie nostima, copilul isi va dezvolta abilitatile de comunicare, dar si latura sensibila si protectoare.Lasă un răspuns

Site creat de