Din Oras

Judecătorii și procurorii din Cluj au protestat faţă de modificările legilor Justiţiei (FOTO)

protest judecatori si procurori cluj

Magistraţii din Cluj au protestat astăzi în faţa Tribunalului Cluj, împotriva modificărilor legilor Justiţiei şi a Codurilor penale.

Au fost aproximativ 100 de procurori şi judecători care au ieşit timp de 15 minute în faţa Curţii de Apel pentru a-şi arăta nemulţumirea faţă de modificările aduse legilor justiţiei şi codului penal. Pentru că prin constituţie nu au dreptul să face grevă, magistraţii nu au adus cu ei nici pancarte şi nu au făcut niciun fel de scandare.

Au spus doar ca unele amendamentele aduse Codului penal le-ar îngreuna munca extrem de mult şi chiar în unele cazuri i-ar face ineficienţi, neputând să dovedească vinovăţia cuiva doar cu mijloacele pe care le vor avea la dispoziţie.

Odată cu magistraţii de la Cluj, au venit în faţa Curţii de Apel şi mai mulţi oameni care i-au aplaudat şi le-au oferit flori

Vă reamintim că ieri, duminică 17 decembrie, peste 10.000 de clujeni au protestat faţă de aceleaşi modificări ale legilor Justiţiei.

Protest în Cluj-Napoca față de legile justiției. S-a pornit în marş pe un traseu de aproape 7 kilometri (VIDEO)Lasă un răspuns

Site creat de