Sport, Important

Judoka Adrian Șulcă, legitimat la „U” Cluj, a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret

Judoka Adrian Șulcă, legitimat la "U" Cluj, a câştigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret

Adrian Șulcă, sportiv legitimat la “U” – CSM Cluj, s-a impus împotriva cehului Martin Bezdek. prin ippon. Sportivul în vârstă de 17 ani a câștigat astfel medialia de aur la Buenos Aires.

Performanța lui Adrian Șulcă va fi premiată cum se cuvine, a anunțat președintele Federației Române de Judo, Cozmin Guşă.

Adrian Șulcă este campion olimpic la tineret. Este extraordinar, câtă tehnică, îl ia în împinge şi aterizează pe spate. Practic este aruncare prin ippon. A reuşit la 17 ani să ia un aur olimpic…e o mare victorie pentru noi. El se pregăteşte la centrul nostru din Cluj. Este singurul din lotul nostru care se trezeşte la 5 dimineaţa să aibă un antrenament înainte de a merge la şcoală. Face asta deja de 10 ani şi uite că la 17 ani a reuşit să ia aurul olimpic la tineret.

Pentru sportul nostru, pentru România, pentru judo este o veste extraordinară. Ni se arată că cei care sunt serioşi şi se pregătesc au şansă în viaţă chiar dacă provin din familii mai modeste din punct de vedere financiar.

Adrian Șulcă va primi, în urma acestei victorii, nu doar glorie, ci şi retribuţii, eu o să îl premiez, Comitetul Olimpic o să îl premieze. E mare lucru pentru delegaţia românească”, a spus Cozmin Guşă, pentrurealitatea.net.

medalie de aur adrian sulca buenos airesLasă un răspuns

Site creat de