Uncategorized

K1 GP Tracia 33 la Cluj-Napoca! Au fost anunţaţi primii luptători

GP Tracia 33

GP Tracia 33, circuitul format din 2 evenimente anuale, debuteaza la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in data de 20 martie 2016, ora 18.00. 

Programul evenimentelor contine minim 3 meciuri pentru fiecare dintre cele 4 categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg si fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, sustinut de campioni consacrati. In mod particular, competitia de debut va avea si un superfight de box, pe durata a 5 reprize. Luptele sunt subordonate regulamentului K1/MMA si se desfasoara pe o durata de 3 reprize a cate 3 minute fiecare, intre reprize existand cate o pauza de 1minut. Intre meciuri/categorii sunt programate pauze publicitare cu o durata intre 2 -3 minute.

Combatantii pentru titlu sunt aprobati de presedintele competitiei Ninel Ianculescu (campion mondial 2005). Ei provin din cluburile si asociatiile K1 partenere din Romania si strainatate. Prima editie a GP TRACIA 33 va avea jucatori din Romania, Republica Moldova, Belarus, Ucraina si Ungaria, intentia de perspectiva fiind aceea de aprofundare a internationalizarii centurii.

Luptatori superfight K1
Sebastian Ciobanu (Romania) vs Nedreu Daniel (Ungaria)
Cristian Milea (Romania) vs Gorbicz Gabor (Ungaria)
Stan Dorin (Romania) vs Alexandu Popescu (Romania)

SUPERFIGHT BOX (6 reprize)
Nazare Florin (Romania) vs. Zablotski Aleh (Belarus)

Combatanti pentru centura

Centura Fete -55 kg
Delia Georgescu vs Mezei Gabriela

Centura -72 kg
Serhal Ordec vs Andrei Leustean

Centura -85 kg
Lazar Daniel vs. Denis Anghel

Centura -95 kg
Cozmanca Sebastian vs. Brancu Ilie

Pretul biletelor este de 30, 50, 80 si 100 lei in functie de categorie.

Pensionarii, elevii si studentii beneficiaza de un discount de 50 %

Click aici pentru bilete – Eventim


 

GP Tracia 33 a apărut la inițiativa unui grup motivat pentru a lansa un nou concept de brand românesc manifestat în zona artelor marțiale. Unul dintre dezideratele majore ale acestui proiect este afirmarea în plan internațional a acestei competiții, care oferă deja în ediția de debut prezența unor jucători din România, Ungaria, Republica Moldova, Ukraina și Belarus.Lasă un răspuns

Site creat de