Uncategorized

Keep It Clean & Green! Acţiune de ecologizare în Campusul Haşdeu

ecologizare

KEEP IT CLEAN & GREEN! își propune să fie o mișcare studențească cu voluntari implicați în acțiuni de ecologizare a spațiilor verzi din UBB. Campania a fost iniţiată de Direcția Comunicare și PR a UBB, cu scopul de a educa şi responsabiliza studenţii din Cluj-Napoca cu privire la curăţenia şi plantarea de copaci, în spaţiile unde sunt cazaţi, învaţă şi îşi petrec timpul liber.

Programul de ecologizare se va desfăşura luni, 4 aprilie, începând cu ora 9.00, în faţa căminului A3 (Campus Haşdeu) şi urmăreşte curăţarea a 5 zone din Campusul Haşdeu şi plantarea unui număr de 25 de puieți în fața unor cămine.

keep it clean hasdeuVoluntarii vor primi saci menajeri şi mănuşi şi vor fi repartizaţi pe echipe pentru a putea acoperi cele 5 zone stabilite.

„Ne dorim ca, în această perioadă, să ne mobilizăm pentru a curăța zonele afectate de gunoaiele aruncate la voia întâmplării şi ne bazăm pe sprijinul voluntarilor” transmit organizatorii actiunii.

Înscrie-te accesând formularul de aici.

Partenerii campaniei sunt: Primăria Cluj-Napoca, Consiliul Studenților din UBB (CSUBB), Organizația Studenților din UBB (OSUBB), Liga Studenților din Cluj, Organizaţia studenţilor de la Ştiinţa şi Ingineria Mediului (OSSM), Organizaţia Studenţilor pentru Natură (OSpN).Lasă un răspuns

Site creat de