Timp liber, Important

Kiddy Festival – eveniment organizat de Ziua Copilului în Iulius Parc

KIDDY FESTIVAL

De Ziua Copilului, Iulius Mall Cluj îi răsfață pe cei mici cu nenumărate surprize. După programul de școală, prima zi de vară le va oferi prilejul de a se amuza copios, în compania prietenilor. Spectacole de teatru, proiecții de scurtmetraje și activități amuzante sunt cadourile pe care Iulius Mall le oferă prichindeilor, la Kiddy Festival.

Iulius Mall s-a pregătit cum se cuvine pentru Ziua Copilului. Miercuri, 1 iunie 2016, distracția va fi în toi după programul de școală, în Iulius Parc. Îndrăgitul spațiu de recreere și petrecere a timpului liber se va transforma într-un loc de poveste, în care năzdrăvanii vor descoperi un copac fermecat, figurine din desene animate, iepurași, multe baloane și surprize dulci. Iar pentru ca petrecerea de Ziua Copilului să fie completă, puștii vor putea participa la sesiunile de facepainting, care îi vor ajuta să se transforme în personajele lor preferate.

Nu uitați! Pe agenda zilei se regăsesc cele mai interesante activități educative, organizate în parteneriat cu MiniReactor. De la ora 17.00, ștrengarii sunt invitați la ROGVAIV, un spectacol de teatru nonverbal, care îi va ajuta să descopere culorile, într-o manieră ludică. De la ora 19.00, în scenă vor intra marionetele, pentru a le spune povestea „Pădurii Fermecate”. Mesajul piesei de teatru de păpuși îi va încuraja să cunoască și să respecte natura. După lăsarea serii, de la ora 21.oo, sărbătoriții sunt așteptați la film. Cluj-Shorts, în colaborare cu Cinemobilul, vor prezenta proiecții în aer liber cu scurtmetraje dedicate copiilor.

Pe 1 iunie, Iulius Mall Cluj dă startul unui maraton de distracție, cadoul oferit prichindeilor de Ziua Copilului!

 Lasă un răspuns

Site creat de