Timp liber

Kidsland Totto Space îi invită pe copii la un mini-maraton de distracţie în Iulius Parc

kidsland Iulius Parc

Sâmbătă, prichindeii primesc invitație la distracție în aer liber. Kidsland Totto Space îi așteaptă la cea de-a doua ediție a mini-maratonului „I Love Little Cluj”, un eveniment cu multă energie, culoare și zâmbete.

Sâmbătă, 11 iunie, de la ora 10.00, copiii dornici de mișcare sunt așteptați să se alinieze la startul turului de alergare prin Iulius Parc. Invitația este lansată de Kidsland Totto Space din Iulius Mall Cluj și se referă la cea de-a doua ediție a mini-maratonului „I Love Little Cluj”. Înscrierea este pe bază de zâmbete, pentru că distracția este cuvântul de ordine al evenimentului. Cei mici vor alerga pe pista din Iulius Parc și vor fi răsplătiți cu premii surpriză, descoperind astfel o modalitate antrenantă de a se amuza alături de prietenii lor. În cursă va porni și Totto, îndrăgitul prieten al năzdrăvanilor, care îi va susține pe micii atleți. Iar spre încântarea ștrengarilor, vor fi lansate numeroase baloane colorate. Evenimentul este organizat de Kidsland Totto Space, în parteneriat cu I Love Cluj şi Iulius Mall Cluj, şi are scopul de a încuraja sportul în rândul copiilor.

Kidsland Totto Space este spaţiul de joacă din Iulius Mall Cluj, o corabie magică, al cărei căpitan este mascota Totto. Iar pentru că începe în curând vacanța, copiii sunt așteptați și la Kidsland Adventure Park. Spaţiul din Iulius Parc este amenajat cu tiroliană şi alte obstacole, fiind destinaţia ideală pentru cei energici, care preferă activităţile sportive. Tot aici, se pot juca alături de prieteni, se pot da în tobogane, pot face castele din nisip sau se pot distra în trambulinele gonflabile.Lasă un răspuns

Site creat de