Timp liber, Important

Kings On Ice – Cei mai renumiți patinatori și acrobați din lume vin la Cluj

kings on ice
 • 11 din cei 17 patinatori ai spectacolului vin în premieră în Cluj-Napoca;
 • Vienna Strauss Orchestra va acompania momentele artistice ale patinatorilor și vor încânta publicul prin profesionalismul lor, fiind una dintre cele mai apreciate orchestre simfonice din lume;
 • Biletele sunt aproape epuizate.

Vineri, 9 decembrie la Sala Polivalentă se va desfășura cel mai așteptat moment artistic al anului. Show-ul KINGS ON ICE vine în acest an cu cei mai renumiți patinatori și acrobați din lume, 17 la număr, dintre care 11 sunt pentru prima dată în Cluj-Napoca. Artiștii sunt: Stephane Lambiel, Brian Joubert, Adelina Sotnikova, Florent Amodio, Clement Pinel, Alexander Liubchenko, Jean-Denis Sanchis, Nikita Michaylov, Alexander Yakushin, Ksenia Korobkova și Tatiana Rozanova.

Evgeni Plushenko (Rusia) a fost de două ori campion olimpic medialiat cu aur, de două ori medaliat cu argint, de 3 campion mondial, de 7 ori campion european și de 10 ori campion național al Rusiei. De asemenea, a primit 4 premii Grand Prix pentru patinaj artistic.

Edvin Marton (Ungaria) este deținător al premiului Emmy și al medaliei de aur la Competiția Mondială de vioară.

Adelina Sotnikova (Rusia) deține o medalie de aur la Olimpice, două medalii de argint la Europene și cinci premii Grand Prix. A fost de 4 ori campion național al Rusiei, a câștigat medalia de argint la Jocurile Olimpice de Tineret în 2012 și a fost campion mondial în competiția de juniori.

Brian Joubert (Franța) a fost campion mondial în 2007, de 3 ori campion european și de 8 ori campion național. Deține două premii Grand Prix și în total a fost de 6 ori campion mondial.

Stéphane Lambiel (Franța) a fost de două ori campion mondial, a câștigat medalia de argint la Olimpice. De asemenea, a fost de 7 ori campion național și deține un premiu Grand Prix.

Florent Amodio (Franța) deține titlul de campion european, 10 titluri de campion național și un premiu Grand Prix la categoria Juniori.

Tomas Verner (Republica Cehă) deține un titlu de campion european, 10 titluri de campion național și 6 premii Grand Prix.

Alexander Liubchenko & Jean-Denis Sanchis (Franța) – cei doi acrobați dețin un titlu în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung flip (săritură pe spate) pe gheață.

Konstantin Gavrin & Anastasia Martiusheva (Rusia) dețin un titlu de campion mondial la Juniori, un titlu de campion național și două premii Grand Prix.

Castingul este cel mai complex din ultimii ani și îl aduce la Cluj pe renumitul patinator și campion mondial Evgeni Plushenko. 

“Vă promitem un spectacol extraordinar și memorabil.” a declarat Cristian Petică, Director Executiv Quantum Media și producătorul KINGS ON ICE. 

Vienna Strauss va acompania momentele patinatorilor alături de Edvin Marton, laureatul premiuliu Emmy și vioara sa Stradivarius. Artiștii au sosit la Cluj-Napoca joi, 8 decembrie, iar Viena Strauss Orchestra va ajunge vineri dimineață. Aceștia vor oferi publicului interpretări live ale melodiilor cunoscute internațional și vor impresiona publicul prin profesionalismul și dinamismul lor.

Sala Polivalentă se va transforam într-un imens patinoar de 800 mp, menit să ofere artiștilor un spațiu perfect pentru momentele memorabile. Demersurile au început încă din seara de 6 decembrie.

Biletele sunt aproape epuizate. Prețurile acestora variază între 110 și 495 lei, astfel: VIP Loja + Catering – 495 RON; VIP + Catering – 455 RON; VIP ICE – 425 RON; Categoria I – 325 RON; Categoria II – 225 RON; Categoria III – 165 RON; Categoria IV – 110 RON. Acestea se pot găsi la standul de bilete din Iulius Mall, în rețeaua Eventim (magazinele Orange, magazinele Vodafone, rețeaua OMV, librăriile Cărturești și Humanitas) sau online pe eventim.ro și pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro.

Organizatorul evenimentului este QUANTUM MEDIA, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.1 Comment

 1. „Sala Polivalentă se va transforam într-un imens patinoar de 800 mp, menit să ofere artiștilor un spațiu perfect pentru momentele memorabile. Demersurile au început încă din seara de 6 decembrie.”

  Pacat, ca s-a facut de rusine, fiindca nu stiu organizatorii reteta pt a face gheata si ca ar trebui sa nu se rupa dupa un simplu salt ca apoi sa curga apa si sa se faca balta in mijlocul patinoarului!

  Curatatul ghetii a fost inedit: niste nenici cu galeti pline de zapada s-au plimbat pe gheata ca sa umple gaurile lasate de patine.
  Apoi, a venit un nenic pe masina cu care sa curete. Sa zicem ok asta. Plecat.
  Revenit nenicii sa mai umple doua gauri.

  Dupa ce a reinceput spectacolul, dupa un salt al unui patinator, s-a spart gheata si s-a facut balta! S-a oprit spectacolul ca sa vina inapoi nenicii cu galetile de zapada si cu carpe, pt a sterge apa…

  Si inca invitatii au fost cei draguti, Edvin Marton venind pe scena, intelegandu-se cu orchestra si au interpretat o melodie in timp ce nenicii lucrau din greu.

  Asta asa, ca o perfecta comparatie intre Romani si straini.

Lasă un răspuns

Site creat de