Timp liber, Important

Klaus Obermaier revine la Centrul de Interes: instalații artistice și spectacole digitale interactive produse în colaborare cu studenții clujeni

Klaus Obermaier revine la Centrul de Interes: instalații artistice și spectacole digitale interactive produse în colaborare cu studenții clujeni

Centrul de Interes prezintă un eveniment cultural devenit tradiție care aduce în prim plan rezultatele colaborării dintre artistul austriac Klaus Obermaier și studenți ai masterului Digital Interactive Arts din cadrul Facultății de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

Expoziția ”INTERACTIVIUM” poate fi vizitată doar în data de 15 aprilie, începând cu ora 20:00, în spațiul expozițional al Centrului de Interes – strada Fabricii de Chibrituri 9A.

Intrarea este liberă.

INTERACTIVIUM” este o expoziție care cuprinde mai multe instalații și spectacole digitale interactive.

Tema acestei manifestări artistice este interacțiunea, în toate aspectele ei. Expoziția este concepută astfel încât să ofere publicului oportunitatea de a reflecta asupra a ceea ce înseamnă ”interacțiunea” și cum ne afectează ea percepția.

Artiștii din line-up-ul expoziției își propun să ridice întrebări fundamentale care stau la baza vieții de zi cu zi, cum ar fi: ”Ce înseamnă să fii om?”, ”În ce fel sunt conectate simțurile?”, ”Care este limita dintre om și mașină?”.

Evenimentul îi aduce la Centrul de Interes pe artistul austriac Klaus Obermaier și pe Cristina Pop-Tiron, Bogdan Dumitraș, Toma Bărbulescu, Iustin Filip, Lucia Codreanu, Jura Ruža și Florin Marc de la programul de masterat Digital Interactive Arts de la Facultatea de Teatru și Film, Universitatea Babeș-Bolyai.

”Vă invităm vineri, 15 aprilie, să explorați preț de câteva ore colecția noastră de experimente digitale și să descoperiți relația dintre imagine și sunet, digital și real, concret și abstract, uman și mașină”, este mesajul transmis de artiștii din cadrul expoziției ”INTERACTIVIUM”.Lasă un răspuns

Site creat de