Uncategorized

Klausenburg Retro Racing, in septembrie la Cluj

afis Klausenburg

Pentru al doilea an consecutiv Klausenburg Retro Racing revine cu o noua editie adresata pasionatilor de masini de epoca. Evenimentul va avea loc in Cluj Napoca in perioada 19-20 septembrie 2015 si se va desfasura pe circuitul special amenajat in incinta parcarii Polus Center Cluj.

Evenimentul va gazdui o nouă paradă spectaculoasă de mașini de epocă ce vor putea fi admirate indeaproape de spectatori și reunește și anul acesta zeci de participanti din toata tara si strainatate. Totodata se poate inscrie la evenimentul “Klausenburg Retro Racing 2015” orice posesor de masina de epoca care are o vechime egala sau mai mare de 30 de ani de la data fabricatiei. Data limita pentru inscrieri este 15 septembrie 2015 la numarul de telefon 0747221077, pe email la adresa krrcluj@yahoo.com sau pe Facebook la adresa https://www.facebook.com/Klausenburgretrorace.

Sâmbăta vor fi trei clase. Bineînțeles, fiecare participant va concura pe circuit. În tot acest timp restul mașinilor vor fi expuse în imediata apropiere a circuitului, în parcare„, spune Horaţiu Anghel, organizator.

Evenimentul va aduce la Cluj-Napoca campioni naționali de raliu, posesori de mașini de epocă. Horaţiu Savu, pilot de raliu, spune că este un lucru lăudabil că se organizează un astfel de eveniment la Cluj pentru al doilea an consecutiv.

La această etapă voi fi prezent în calitate de forlighter, adică închizător de traseu, cu un Subaru N15 preparat de raliu. E o mașină spectaculoasă, performantă și sperăm să și facem un pic de spectacol pentru cei prezenți„, spune şi Abraham Tomas, pilot de raliu.

Un alt pilot de raliu, Borbely Lorincz, vine la Cluj cu o adevărată bijuterie pregătită de curse. „Anul acesta o să particip tot cu un BMW pregătit de curse. E o maşină din 1968, un BMW Schnitzer 2002 TI, cu care momentan particip și la Campionatul Național de viteză în coastă. Sper să facem o figură bună„, spune Borbely Lorincz.

Istoria automobilismului poate fi fascinantă nu doar pentru cei care iubesc maşinile. Pe asta se bazează şi organizatorii raliului. „N-am avea aceste mașini noi în jurul noastru dacă nu ar exista istoria lor și trecutul lor. Vom avea de văzut multe mașini care au reprezentat ceva în istoria automobilismului„, spune şi Edwin Keleti, pilot de raliuri.

 Lasă un răspuns

Site creat de