Din Oras

KSA Retail Cluj

KSA Retail Cluj

Dacă cauți un loc unde să găsești produse preutilizate de calitate la prețuri accesibile, atunci KSA Retail Cluj ar putea fi răspunsul la problemele tale. Acest magazin din Cluj se specializează în vânzarea de produse care provin din retururi, lichidări de stoc, capete de producție și care pot fi preutilizate.

Cu o gamă largă de produse disponibile, KSA Retail Cluj oferă o varietate de opțiuni pentru clienții săi. Poți găsi electrocasnice, îmbrăcăminte, încălțăminte și multe altele, toate la prețuri accesibile. Dacă nu găsești ceea ce cauți, personalul amabil și profesionist al magazinului se poate asigura că vei găsi exact ceea ce îți dorești.

Dacă vrei să faci economii substanțiale la cumpărăturile tale, atunci KSA Retail Cluj este locul perfect pentru tine. Produsele noastre preutilizate sunt de cea mai bună calitate, iar prețurile noastre sunt competitive. Nu rata ocazia de a face cumpărături la acest magazin minunat din Cluj. Vizitează KSA Retail Cluj astăzi pentru a vedea ofertele.

Locaţii:

Primul magazin KSA Retail deschis în Cluj-Napoca este situat pe strada Câmpul Pâinii, nr. 12, în zona Piaţa 1 Mai.

Magazinul KSA Retail din Floreşti este situat pe strada Eroilor, nr. 13, lângă magazinele Carrefour şi Pepco.

Magazinul KSA Retail din Turda se află în complexul comercial Nova Shopping Park (fostul Solaris), pe strada Câmpiei nr. 131, la sensul giratoriu dintre Câmpia Turzii şi Turda.Lasă un răspuns

Site creat de