Din Oras

La asta trebuie sa fii atent atunci cand inchiriezi o masina

La asta trebuie sa fi atent atunci cand inchiriezi o masina

Vrei sa inchiriezi o masina rapid si fara stres dar nu stii de unde sa incepi? Nu trebuie sa te ingrijorezi! Lucrurile sunt mai usoare decat par. Pentru a beneficia de experiente pozitive, trebuie sa fiti bine informat.

In prezent, oricine poate accesa informatii utile despre serviciile de rent a car disponibile in orasele din Romania. Internetul este darnic cu cei care cauta.

Inchirierea unei masini poate deveni o activitate placuta, mai ales daca stiti de unde sa incepeti. Din fericire, firma Alfa Rent a car a identificat cateva intrebari si dileme avute de clienti de-a lungul timpului.

 1. Gasiti o firma care sa corespunda nevoilor voastre de rent a car
 2. Cereti detalii despre masinile disponibile spre inchiriere
 3. Cititi contractul de inchiriere. Cereti informatii suplimentare despre clauzele sale
 4. Pretul este fix sau negociabil? Care sunt taxele existente in desfasurarea contractului?
 5. Care sunt conditiile de predare ale autoturismului? Majoritatea clientilor care inchiriaza masini in Romania, nu acorda suficienta atentie clauzelor pe care trebuie sa le respecte la retur.
 6. Cum trebuie sa preluati si ulterior sa predati masina inchiriata?
 7. Cat de important este istoricul unei firme de inchirieri auto in Cluj Napoca?

Alfa Rent a car ofera servicii profesionale de inchirieri masini in cel mai mare oras din provincie. Clientii firmei au venit din toate colturile lumii. Ei au avut multe intrebari despre cum decurge procesul de rent a car in Romania.

In mod surprinzator, intrebarile sunt mai mult logistice si mai putin legate de pret. Clientii stiu ca urmeaza sa plateasca pentru acest serviciu. Mobilitatea si flexibilitatea auto costa mai mult decat rigiditatea mijloacelor de transport in comun.

La ce trebuie sa fiti atent atunci cand inchiriati un autoturism?

Inchirierea unei masini nu trebuie sa fie o corvoada, din contra! Fiecare firma rent a car incearca sa asigure fluiditate in timpul rezervarii. Alfa Rent a car are un proces de rent usor de parcurs. Clientul trece prin fiecare pas fara sa simta presiunea „greselii”.

Agentii Alfa sunt mereu la dispozitia clientului. Asadar, daca doriti informatii suplimentare despre cum sa inchiriati o masina in Cluj Napoca, sunati cu incredere la numarul de telefon +40 748 166 966 sau trimiteti un e-mail la contact@alfa-rentacar.ro!

Echipa Alfa din Cluj este pregatita sa ofere suport 24/7! Alfa Rent a car are un parc auto cu modele diverse, perfecte pentru o gama variata de nevoi de transport. Diversitatea este binevenita. Ea asigura acces facil si liber la cele mai bune optiuni de transport.

Responsabilitatile clientului care inchiriaza masina:

 • Clientul poate face dovada foto-video cu masina doar la momentul predarii ei, nu dupa 2 zile sau chiar mai mult.
 • Clientul trebuie sa fie atent la carburantul masinii, alimentarea cu carburant eronat duce la incheierea contractului si plata daunelor aferente. Ati fi surprinsi sa aflati cat de multe situatii neplacute au fost cauzate de alimentarea cu combustibilul gresit.
 • Clientul trebuie sa predea autoturismul curat si cu rezervorul la acelasi nivel cum l-a primit de la agentul rent a car.
 • Clientul este responsabil de integritatea autoturismului. Recomandarea generala este ca fiecare client sa conduca cu prudenta si in litera legii.

Responsabilitatile firmei de rent a car:

 • Firma de la care inchiriaza clientul trebuie sa ii ofere contract si bon fiscal sau factura, dupa caz;
 • Firma de rent a car trebuie sa aiba un numar de telefon la care poate apela non-stop daca apar eventuale situatii neprevazute cu masina; Alfa are un program non-stop. Clientii cu zboruri in miez de noapte sau in zorii diminetii, pot sta linistiti ca cineva o sa raspunda la telefon.
 • Firma sa livreze masini de calitate si servicii extra (scaune de protectie pentru copii si GPS).
 • Firma sa fie clara in ceea ce priveste garantia si asigurarea auto. Cele doua sunt oarecum legate. Firmele au politici diferite in ceea ce priveste aplicarea garantiei si achizitia asigurarii auto. Unele firme incurajeaza clientii sa cumpere asigurari auto si renunta la garantii.
 • Firma sa fie transparenta in comunicarea datelor relevante procesului de inchiriere.
 • Firma trebuie sa respecte angajamentele asumate in contractul de inchiriere.

Sfaturi practice care sa va faca munca mai usor!

Fiecare experienta de rent este diferita. Unii clienti au colaborat in trecut cu diverse firme de rent si stiu exact cum sa procedeze. Altii sunt nevoiti sa inchirieze pentru prima oara si au nevoie de suport. Care este cel mai bun mod de a inchiria o masina? Online.

Alfa rent a car este una din firmele romanesti din Cluj Napoca alese des de clienti pentru colaborari pe termen scurt, mediu si lung. Firma a reusit sa dezvolte o reputatie de partener serios cu servicii profesionale. Clientii primesc masini de calitate, respect si 100% implicare. Indiferent de ora rezervarii, agentii Alfa vin cu autoturismele gata de drum.

Sfaturi utile pentru a inchiria masini fara stres:

Rezervati din timp autoturismul din timp! Nu lasati actiunea pe ultima suta de metri. Daca procedati in acest mod, riscati sa ramaneti fara masina. Asigurati-va ca aveti confirmarea de la firma rent a car contractata!

Atunci cand preluati masina, cititi contractul de inchiriere si discutati liber cu agentul care se ocupa de rezervare. Uitati-va cu atentie la autoturism. Faceti poze. Stiti cum arata masina la preluare si ulterior la predare.

Verificati politica de combustibil. Unele firme au politica de primire si retur cu rezervorul de combustibil plin. Asadar, daca se aplica acest principiu si la firma aleasa, aveti grija sa alimentati in consecinta. Daca nu faceti acest lucru, atunci se poate sa platiti o taxa suplimentara.

La predarea autoturismului, asigurati-va ca acesta nu este zgariat si ca este curat. Respectati ora de predare convenita cu agentul rent a car. De asemenea, documentele si cheile masinii sunt necesare la predare.

Alegeti o asigurare auto inainte de a rezerva o masina. Ea va permite sa calatoriti fara stres oriunde aveti nevoie.

Daca vreti sa inchiriati o masina buna in Cluj Napoca, Alfa Rent a car este un partener de incredere! Lucrati cu o firma romaneasca, serioasa si cu experienta in domeniu!Lasă un răspuns

Site creat de