De Vazut

Lac special pentru lemn – elementul care aduce un plus de frumusete in locuinta ta

lac lemn2

Sa pui bazele unei locuinte reprezinta o provocare din toate punctele de vedere. De la structura de rezistenta la finisajele atent executate, exista pe piata o serie de produse menite sa iti usureze in mod semnificativ viata. Astfel, in cazul in care te orientezi catre lemn ca material principal, este important sa stii de la bun inceput ca acesta trebuie tratat corespunzator pentru o durata de viata cat mai mare. In acest scop, elementul care nu trebuie sa lipseasca din atentia ta este celebrul lac lemn – Klebrom.

Pe langa luciul specific pe care il ofera suprafetelor lemnoase inca de la prima aplicare, acest lac functioneaza precum o bariera de protectie impotriva accidentelor. In acest fel, parchetul sau grinzile de lemn vor fi mai rezistente in fata radiatiilor UV, a traficului intens sau a schimbarilor bruste de temperatura. Aspectul se va pastra vizibil placut pentru o perioada indelungata de timp, iar siguranta va fi principalul avantaj pe care lacul il ofera.

Lac lemn – un produs cu utilizari multiple

Gratie tehnologiilor moderne, sfera constructiilor cunoaste acum noi produse special concepute sa conserve aspectul placut si rezistenta materialelor pentru o perioada impresionanta de timp. Acest aspect este deosebit de important mai ales in cazul lemnului, care este mai predispus la degradare, comparativ cu alte materiale. Astfel, pentru rezultate optime inca de la prima aplicare, nu uita sa utilizezi lac lemn pentru toate suprafetele de acest gen.

 1. Lac pentru case din lemn

Casele realizate exclusiv din materiale naturale au un farmec aparte care te duc cu gandul la zonele de munte si la vacantele de iarna. Daca te gandesti sa pui bazele unei astfel de constructii, ai grija sa alegi materialele potrivite pentru o mai buna ingrijire a lemnului. Spre exemplu, sistemele Deco Tec marca Klebrom iti ofera nenumarate avantaje inca de la prima aplicare, cum ar fi:

 • Rezistenta in fata radiatiilor UV.
 • Prevenirea sedimentarii pigmentilor de culoare.
 • Aspect estetic placut, cu finisaje deosebite.
 • Rezistenta in timp.

 

 1. Lac pentru ferestre si usi din lemn

Tamplaria din lemn reprezinta un element de decor in adevaratul sens al cuvantului, oferind incaperilor un aspect cald, primitor. Intrucat constituie legatura dintre mediul interior cu cel exterior, lemnul trebuie protejat corespunzator pe tot parcursul anului, pentru a preveni crapaturile sau alte probleme cauzate ca urmare a fluctuatiilor de temperatura. Un lac pentru lemn aplicat la timp are zeci de beneficii pe termen lung, cum ar fi :

 • Capacitate excelenta de a patrunde in profunzimea lemnului.
 • Aplicare in timp record si timp scurt de uscare.
 • Produse de inalta calitate, rezistente in timp.

 

 1. Lac parchet din lemn si scari

Nu in ultimul rand, parchetul nu reprezinta doar o suprafata care sustine traficul si activitatea de zi cu zi. Rreprezinta un element de decor aparte, care isi pune amprenta asupra design-ului general pe care il are incaperea. Tocmai din acest motiv, un lac lemn poate sa transforme radical locuinta ta, printr-un luciu deosebit dat pardoselilor in urma aplicarii. Mai mult decat atat, solutia pentru lemn vine la pachet si cu alte avantaje importante, cum ar fi:

 • Capacititate ridicata de umplere a suprafetelor.
 • Material rezistent la actiunile mecanice si de exfoliere.
 • Grad ridicat de elasticitate, formand o suprafata durabila in timp.

Klebrom, expertii locuintelor in care vedeta este lemnul

In cazul in care esti in plin proces de renovare sau vrei sa pui bazele unei locuinte din lemn, cei de la Klebrom au solutia perfecta pentru tine. Acestia te pun fata in fata cu un catalog impresionant de produse, de la lac pentru parchet: www.klebrom.ro/lac-pentru-parchet-si-scari/ la adezivi puternici, de cea mai inalta calitate. Asadar, protejeaza-ti structurile din lemn si parchetul cu ajutorul unui lac care atinge cele mai inalte standarde!

 

 Lasă un răspuns

Site creat de