Din Oras

Lansare Active Down Studio – intreprindere sociala dedicata persoanelor cu sindrom Down din Cluj-Napoca

asociatia down

Aasociatia Down Centrul Educational Raluca Cluj-Napoca lanseaza  Active Down Studio -intreprindere sociala dedicata persoanelor cu sindrom Down din Cluj-Napoca

  • Primul atelier protejat sub egida Asociatiei Down Centrul Educational Raluca din Cluj-Napoca;
  • O intreprindere sociala de unde se pot achizitiona cadouri pentru cei dragi;
  • In cadrul Active Down Studio comunitatea clujeana poate benefcia de cursuri de bune maniere, activitati creative si recreative pentru viitoare mamici si intalniri saptamanale cu oameni de afaceri clujeni;

Asociatia Down Centrul Educational Raluca Cluj-Napoca inaugureaza deschiderea unei intreprinderi sociale Active Down Studio, locul in care persoanele cu sindrom Down si…alte abilitati pot sa se simta valorizati, sa aiba conditii de munca conform nevoilor si potentialului lor. Acest atelier protejat sub egida Asociatiei Down Centrul Educational Raluca are deosebita placere de a aduce la cunostinta comunitatii clujene deschiderea unei intreprinderi sociale  care integreaza atelierul handmade din cadrul organizatei. Pentru aceasta activitate avem alocat un spatiu situat in strada Crisan Nr 2, donat spre folosinta de catre IPB Cluj. Atelierul este amenajat si dotat corespunzator activitatilor ce urmează a fi desfasurate.

Avem un atelier/studio unde intreaga comunitate clujana va putea participa la implinirea unui vis, prin realizarea unui cadou de care are nevoie sau prin dobandirea unor cunostinte noi prin workshopurile ce se vor organiza.Toate acestea in schimbul unor sume de bani corect aplicate, necesare continuarii activitatilor si integrarii pe piata muncii a beneficiarilor nostri. Credem astfel ca se va realiza puntea de integrare socio-profesionala si se va ajunge la respect reciproc si sanse egale! Dorim ca si in tara noastra persoanele cu alte abilităti sa fie privite cu respect si consideratie!” – spune Adriana Avram, presedinte al Asociatiei Down CER Cluj.

Deschiderea acestui atelier este pentru noi o adevarata sarbatoare care se va intinde pe mai multe zile. Evenimentele cuprinse in inaugurare se desfasoara in perioada 4 – 11 noiembrie 2016 la sediul ACTIVE DOWN STUDIO, pe strada Crisan Nr 2, dupa cum urmeaza:

04.11.2016 – IPS Andrei Mitropolit al Clujului,

Dl. Primar Emil Boc si  Institutiile de presa

07.11.2016 – Sustinatori si finantatori ai proiectului;

08.11.2016 – DGASPC, DASM, ISJ Cluj, IMM, Centrul Comunitar Cluj

09.11.2016 – ITM, AJPIS, Voluntari ai asociatiei;

10.11.2016 – Agenti economici;

11.11.2016 – Scoli, Gradinite, Universitati clujene;Lasă un răspuns

Site creat de