Social & Cultura

Laptele praf in dieta sugarilor

Laptele praf in dieta sugarilor

Alaptarea este la fel de importanta ca respiratia pentru bebelusi, deoarece binecuvantarile mamei sunt cele care intra in interiorul lor sub forma de lapte. Bebelusul nu va ramane suficient de puternic pentru a supravietui fara o hrana adecvata. Aceasta dieta naturala pentru bebelusi este importanta pentru cresterea si hranirea lor. Laptele matern contine proteine din zer si alti nutrienti care ajuta la construirea muschilor si anatomiei sugarului. Dar sunt mame care lucreaza toata ziua. In circumstante relevante, nu isi pot hrani bebelusii mult timp in functie de cerintele lor dietetice. Uneori, in timpul sarcinii, se intampla ca mama sa nu poata indeplini cerintele de hranire.

Totul despre laptele praf

O mama stie ca nu poate exista niciun inlocuitor pentru alaptare. Dar mamele ar trebui sa opteze numai pentru laptele cu formula care are cu adevarat motive medicale sau personale pentru a nu-si hrani bebelusii. Laptele praf se formeaza prin vaporizarea continutului de lichid. Este fabricat artificial care lasa pulberea in urma. Este o dieta hranitoare pentru cei care nu pot bea lapte de mama din diverse motive. In aceste zile, laptele praf a devenit destul de popular, iar mamele il prefera pentru bebelusii lor ca un substitut al alaptarii. O lista care inlatuie cateva avantaje o puteti gasii in randurile ce urmeaza:

Avantajele laptelui praf

  • Pachet cu nutrienti: In aceste zile, laptele cu formula fabricata este plin de nutrienti diferiti de care are nevoie un bebelus. Are toate mineralele si vitaminele pentru cresterea unui sugar. Este ambalat cu fier care combate anemia si alte probleme legate de sange.
  • Nu depinde de dieta mamei: in cazul alaptarii, substantele nutritive din laptele mamei depind de dieta mamei. Poate varia si poate sa nu ofere copilului nutrienti esentiali. Astfel, aceasta problema este rezolvata, deoarece bebelusul primeste chiar lapte praf de la humana care contine tot ce este necesar pentru dezvoltarea bebelusului.
  • Poate fi hranit oriunde: Cel mai suparator moment este cand copilul ii este foame si locul nu este potrivit pentru alaptare. Lapte praf de la humana poate fi utilizat pentru hranire in acele perioade. Impiedica stanjeneala in public
  • Disconfortul mamelonului: Uneori alaptarea poate duce la disconfort la sfarcuri. O astfel de durere si disconfort pot fi ameliorate cu utilizarea laptelui praf.
  • Femeile care lucreaza: pentru femeile care lucreaza este aproape imposibil sa fie disponibile de fiecare data cand copilul ii este foame. Laptele praf este mai mult decat convenabil pentru ele
  • Previne transferul bolilor: Uneori se intampla ca bolile prezente in corpul mamei sa fie transferate in corpul copilului. Acest lucru ar putea sa-l faca nesanatos. Laptele praf previne clar acest lucru.
  • Restrictie la consumul alimentar: Mama este impiedicata sa consume alcool si alte produse alimentare toxice in timpul perioadei de alaptare. Laptele praf poate fi o cale de a trece peste aceasta situatie


Lasă un răspuns

Site creat de