Social & Cultura

Laptele praf pentru bebelușul tău

Laptele praf pentru bebelușul tău

Fără îndoială, cel mai bun aliment pentru nou-născuți este laptele matern. Având în vedere mai mulți factori, nu fiecare mamă îi poate oferi bebelușului o dietă hrănitoare, iar diferite formule pentru sugari, oferite astăzi într-o mare varietate, pot înlocui laptele matern.

Nu se poate spune că laptele praf poate concura cu laptele matern, dar conține și un număr mare de elemente utile necesare organizării unei nutriții depline a copilului. Este dificil să alegi formula potrivită, iar evaluarea celor mai bune formule de lapte praf pentru sugari te-ar putea ajuta în acest sens.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că, este vorba despre bebeluș, al cărui corp nu s-a maturizat și necesită o atenție atentă, deoarece dacă alegi un amestec greșit, poți crea o grămadă de probleme sub formă de alergii și alte consecințe nedorite. Primul lucru la care trebuie să fii atent este nevoia copilului tău.

Există probleme cu tractul gastro-intestinal, scuipă adesea sau poate trebuie să crească în greutate. Și deja pe baza acestor indicatori, este selectat un amestec adecvat. În general, aceste probleme sunt cel mai bine discutate cu medicul pediatru.

Cele mai bune formule de lapte praf

Cele mai bune formule pentru copii cu alergii sunt:  HiPP HA 2 Combiotic, Alfare Nestle și Nutrilon (Nutricia) 2. Trei lideri care produc amestecuri fără lactoză sunt Similak Abbott Isomil, Nutrilon Nutricia fără lactoză și Humana SL. Cei mai buni producători de formule pentru probleme gastro-intestinale (colici și constipație) sunt: ​​Humana AntiColic (de la naștere) și Similac Abbott Comfort 2.

Laptele praf Humana are un efect delicat asupra sistemului digestiv al bebelușului. Conține maltodextrină, care contribuie la creșterea rapidă în greutate. Humana oferă și lapte praf lichid sub formula 0-VLB, gata de utilizare și în doze precise, ceea ce este foarte convenabil. Este creat în conformitate cu caracteristicile fiziologice și metabolice ale unui copil mic. Laptele este bine absorbit, contribuind la dezvoltarea toleranței alimentare.

Compoziția Humana 0-VLB este apropiată de compoziția laptelui matern. Utilizarea sa în mod continuu va ajuta la formarea unei microflore intestinale normale. În plus, va contribui la dezvoltarea armonioasă a bebelușului și la formarea corectă a sistemului nervos.

Datorită Humana 0-VLB, absorbția microelementelor benefice are loc rapid. Substanțe precum calciu, magneziu, mangan și altele au un efect benefic asupra unui organism mic și ajută la dezvoltarea imunității puternice. Mamele sunt foarte familiarizate cu acest produs și recomandă hrănirea copiilor prematuri cu el.

NAN. Pentru corpul fragil al copiilor cu greutate mică la naștere, Pre Nan este cea mai potrivită formulă. Compoziția blândă îi permite bebelușului să obțină suficient nutrienții necesari pentru formarea corectă a abilităților intelectuale. Se absoarbe perfect fără a provoca colici și alte probleme de burtă.

În plus, amestecul va îngrășa rapid datorită conținutului său ridicat de calorii. Cumpărătorii apreciază produsul pentru compoziția sa competentă și utilizarea economică. Dar, în comparație cu alte amestecuri, Pre Nan este un produs relativ scump.

Fotografie creată de Keira Burton, de la PexelsLasă un răspuns

Site creat de