Din Oras, Important

Latura vestică a Pieței Unirii intră în modernizare. Circulația rutieră va fi închisă total

Calea Mănăștur din Cluj va fi lărgită şi va avea cinci benzi

Lucrările de modernizare a Pieței Unirii vor continua de luni, 20 februarie, pe latura vestică. De la această dată, circulația rutieră va fi închisă total, deoarece zona va deveni pietonală.

Lucrările se vor finaliza la sfârșitul lunii mai 2017 și vor consta în reamenajarea trotuarului și carosabilului, în vederea redării acestuia circulației pietonilor.

Amenajarea Pieței Unirii face parte unui proiect mai larg si complex în cadrul amenăjarii zonei pietonale în centrul municipiului Cluj-Napoca, care a fost gândit și proiectat unitar, dar a fost executat până acum doar parțial: Faza 1 – Bulevardul Eroilor, Faza 2 / Etapa 1 -„insula” mijlocie a Pieței Unirii. Proiectul pentru amenajarea zonei pietonale a fost selectat printr-un concurs de soluții în doua faze, organizat de către Primăria Municipiului Cluj-Napoca, cu sprijinul OART, în anul 2006.

Primăria Cluj-Napoca face un apel conducătorilor auto să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări de circulație din această zonă.Lasă un răspuns

Site creat de