Social & Cultura

Leagănele electrice pentru bebe – Mișcarea liniștitoare din brațele mamei, transpusă într-un produs

leagan electric bebelus

În brațele mamei, bebelușul se simte în siguranță și protejat. Mișcările blânde de legănare îl liniștesc pe cel mic, îl ajută să nu mai plângă și să adoarmă mai ușor.

Leagănele electrice pentru bebeluși au fost create pentru a imita cât mai mult mișcările acestea liniștitoare. Cei mici se simt ca în brațele mamei, sunt liniștiți și fericiți. 

Folosirea leagănelor electrice vine cu numeroase beneficii atât pentru bebeluși, cât și pentru părinți. Iată câteva din acestea. 

Îi liniștesc pe bebeluși înainte de somn

Când bebelușii sunt agitați înainte de somn, adorm mai greu. 

Leagănele electrice îi liniștesc pe bebeluși și îi pregătesc pentru un somn odihnitor. Cei mici sunt mai calmi, nu mai plâng și pot adormi mai ușor după câteva momente petrecute în leagăn. 

Șezutul leagănelor este confecționat din materiale confortabile, plăcute la atingere. Acestea îi oferă celui mic susținerea de care nevoie și fac fiecare moment petrecut în leagăn unul extrem de plăcut.  

În plus, unele leagăne au integrate melodii pentru copii sau pot fi conectate la alte dispozitive prin Bluetooth. Părinții le pot pune muzică sau povești audio înainte de somn. 

Sunt potrivite pentru momentele de joacă în familie

Leagănele electrice sunt un accesoriu ideal pentru momentele de joacă și pentru camera copilului

Aceste dispozitive dispun de mai multe viteze. Părinții o selectează pe cea preferată de cel mic, completează cu puțină muzică și creează o atmosferă de distracție. 

Întreaga familie participă, iar bebele are parte de o joacă frumoasă alături de mami și tati.   

Ocupă puțin spațiu și se depozitează ușor în casă 

Leagănele electrice sunt de dimensiuni mici și medii. Ele ocupă puțin spațiu și pot fi depozitate cu ușurință în diferite locuri din casă. 

Aceste dispozitive sunt ideale pentru camerele mici, pot fi mutate dintr-o cameră în alta fără dificultate.  

Îi ajută pe părinți să își facă liniștiți treaba prin casă 

În momentele în care părinții au treabă prin casă, leagănele sunt un adevărat ajutor. 

Indiferent că au nevoie să lucreze pe laptop, să pregătească cina sau să facă ordine, părinții își pot face liniștiți treaba în timp ce bebele stă cuminte în leagăn. 

Datorită dimensiunii mici, leagănul poate fi așezat chiar lângă părinți. Bebelușul se bucură de prezența lor și de clipe relaxante în leagăn. 

VisulParintilor.ro pune la dispoziție părinților o gamă largă de leagăne electrice pentru bebeluși. Magazinul online oferă copiilor jucării și accesorii ce le stimulează creativitatea, mișcarea, buna dezvoltare fizică și emoțională. Articolele îi ajută pe cei mici să creeze amintiri frumoase în copilărie, iar adulților le ușurează și înfrumusețează drumul ca părinte.Lasă un răspuns

Site creat de