Social & Cultura

Legendarul David Bowie a murit la 69 de ani

david-bowie a murit

David Bowie a murit duminica noapte, dupa o batalie de 18 luni cu cancerul. Anuntul a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a legendarului artist.

 

„David Bowie a murit in pace azi, inconjurat de familie, dupa o batalie de 18 luni cu cancerul. In timp ce multi dintre voi vreti sa dati stirea pierderii, noi va rugam sa respectati discretia in perioada in care familia este in doliu„.

David Bowie, care isi lansase ultimul album pe 8 ianuarie, cand a implinit 69 de ani, este creatorul glam rock-ului si a fost unul dintre cei mai de succes artisti din secolul XX.

January 10 2016 – David Bowie died peacefully today surrounded by his family after a courageous 18 month battle with…

Posted by David Bowie on Sunday, January 10, 2016

Cu o zi inainte de lansarea albumului „Blackstar” prezentase un nou videoclip tulburator de pe acest nou album – „Lazarus”, in care Bowie este vazut cu ochii bandajati, levitand pe un pat intr-un spital psihiatric.

Desi in ultimii ani a fost foarte discret si a aparut in public foarte rar, Bowie nu a dat de banuit ca este grav bolnav.

Ultima data a aparut in public la New York, in urma cu o luna, la premiera musicalului „Lazarus”, inspirat de melodia sa. Tot de atunci dateaza si ultima fotografie cu legendarul artist.0 Comments

Lasă un răspuns

Site creat de