Social & Cultura, Important

Lideri ai agențiilor de marketing și comunicare din Europa, America şi Asia se întâlnesc la Cluj la Vitrina Advertising

Vitrina Advertising

Tendințele din marketing și comunicare sunt discutate în aceste zile la Cluj-Napoca, unde Vitrina Advertising găzduiește întâlnirea Advertising and Marketing Independent Network – AMIN,  rețea cu peste 50 de agenții independente din întreaga lume.

Vin la Cluj manageri de top din SUA, China, Marea Britanie, Rusia, Franța, Olanda, Belgia, Elveția, Finlanda, Germania, Turcia, Danemarca, Ungaria și Spania. Timp de trei zile, aceștia vor dezbate noutățile din industrie, oportunitățile de dezvoltare pentru clienții internaționali și valorificarea potențialului rețelei.

Vitrina face parte din AMIN din 2014, fiind pentru prima dată când o agenție românească este membru al rețelei. Suntem mândri să găzduim conferința AMIN și să avem la Cluj reprezentanți de seamă din marketing și comunicare. Mă bucur că vom avea ocazia să le prezentăm industria și piața românească, atât de dinamică și cu potențial încă mare de creștere, cu un grad ridicat de atractivitate pentru brandurile internaționale”, a declarat Mihaela Rus, președintele Vitrina Advertising.

Lucrările conferinței vor include studii de caz, prezentări de campanii și discuții privind resursele comune ale rețelei, transfer de know how și modalități de colaborare eficientă. Psihologul Andrei Miu, președintele AROBS, Voicu Oprean, și antreprenorul Lorand Minyo sunt speakerii invitați la eveniment. Pe lângă lucrările conferinței, invitații străini, ajunși pentru prima dată în țara noastră, vor avea ocazia să descopere Clujul, Transilvania și România printr-un program special care îmbină multiculturalismul, tradițiile și modernul.Înființată în 1992, Vitrina Advertising este recunoscută ca fiind una dintre cele mai importante agenții independente de publicitate cu acoperire națională din România. Obiectivul fiecărui proiect derulat este creșterea business-ului clientului, iar acest lucru este confirmat de succesul companiilor din portofoliul agenției, de standardul serviciilor și al produselor oferite și de calitatea echipei.

Vitrina Advertising reprezintă România în rețeaua internațională AMIN – Advertising Marketing International Network, o alianță de peste 50 de agenții independente din Europa, SUA, America Latină, Africa și Asia care oferă acces internațional îmbinat cu know how local.Lasă un răspuns

Site creat de