Social & Cultura

Life Dental Spa se extinde în Cluj

Life Dental Spa se extinde în Cluj

Life Dental Spa este un nume deja cunoscut în rândul românilor. Cabinetele stomatologice din București și Iași și-au deschis ușile, în ultimii ani, pentru pacienții cu multiple probleme dentare – inclusiv temuta boală parodontală poate fi tratată de specialiștii Life Dental Spa! 

Ce este Life Dental Spa?

Life Dental Spa este un concep nou, complet inovator, care pune pacientul pe primul loc. Astfel, tratamentele realizate în clinicile noastre de către #LifeDentisti sunt minim-invazive, complet lipsite de durere și foarte eficiente! 

În spatele conceptului Life Dental Spa este dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser stomatologic, care și-a focusat studiile medicale asupra conceptului laser. Laserul dentar este o inovație, un instrument ultra-modern care permite medicilor stomatologi să realizeze tratamente fără ace, fără freze și fără durere! 

De anul trecut, grație succesului în București, brand-ul Life Dental Spa oferă posibilitatea antreprenorilor dornici de o afacere prosperă, precum și medicilor pasionați de carieră, să aplice pentru o franciză Life Dental Spa. 

Astfel, conceptul se poate extinde în toată țara, în speranța că din ce în ce mai mulți români pot beneficia de tratamente stomatologice ultramoderne care asigură rezultate valabile pe termen lung!

Life Dental Spa – în curând și în Cluj 

De curând conceptul Life Dental Spa s-a extins în Iași, unde noua clinică deja funcționează, #LifeDentist-ii oferind pacienților din nordul Moldovei tratamente holistice realizate cu ajutorul laserului dentar. 

Condecerea Life Dental Spa este în continuă căutare de noi colaborări, astfel încât, în scurt timp, o nouă clinică laser își va deschide porțile pentru pacienții din Cluj-Napoca!

De ce să alegi Life Dental Spa? 

Life Dental Spa este un întreg concept – o clinică stomatologică unde pacientul nu beneficiază de un simplu tratament stomatologic, ci se bucură de o întreagă experiență de cinci stele. Astfel, încă de la început, echipa de #LifeDentisti oferă o atenție deosebită în ceea ce privește explicarea procedurilor cuprinse în planul de tratament. 

Un interes major al specialiștilor Life Dental Spa este acela ca pacienții să înțeleagă problemele orale existente și felul în care acestea pot fi tratate. 

Astfel, nu doar că se creează o comunicare medic-pacient excelentă, dar pacientul poate înțelege cauzele care au dus la îmbolnăvire, precum și felul în care acestea pot fi eliminate din viața de zi cu zi.

Un alt principiu esențial al conceptului Life Dental Spa este stomatologia minim-invazivă. În speranța că pacienții pot uita de frica de stomatolog, #LifeDentist-ii au ales să folosească laserul stomatologic în majoritatea procedurilor stomatologice, pornind de la:

  • Tratamentul cariilor dentare
  • Tratamentul gingivitei cu laserul 

 

 

 • Intervenții chirurgicale asistate laser, printre care se numără extracțiile dentare laser și inserarea implanturilor dentare cu ajutorul laserului dentar 
 • Tratamente endodontice (de canal) laser 
 • Tratamentul halitozei orale cu laserul dentar 

Alege tratamentele holistice laser și programează-te la cea mai mare clinică stomatologică Life Dental Spa din Cluj!

Stomatologia minim-invazivă, acum și în Cluj 

Din nefericire, de foarte multe ori pacienții aleg să amâne tratamentul stomatologic din cauza unor experiențe neplăcute în trecut, care au dus la anxietate: procedurile stomatologice poate au fost dureroase, ineficiente, de lungă durată. 

Cu Life Dental Spa pacienții pot uita de frica de dentist! Stomatologia minim-invazivă ajunge în curând și în Cluj, pacienții putând să beneficieze de tratamente stomatologice prietenoase cu organismul

Principiile holistice și minim-invazive Life Dental Spa de care se vor bucura pacienții sunt:

  • Tratamente realizate cu laserul dentar, care nu presupune folosirea frezei sau a acelor: acesta utilizează doar lumina cu diferite lungimi de undă, care acționează fără zgomot, fără vibrații și fără disconfort! 
  • Folosirea de materiale biocompatibile pentru tratarea cariilor laser, precum plombele non-toxice, care nu conțin compuși dăunători pentru organism 
  • Implanturi dentare din ziconiu sau din ceramică, care asigură o integrare excelentă  
  • Coroane dentare confecționate din ceramică și ziconiu, biocompatibile 

 

 • Sfaturi cu privire la igiena orală personalizate, produsele recomandate de #LifeDentisti fiind lipsite de coloranți, conservanți și aditivi artificiali 

 

Alege să faci parte din echipa Life Dental Spa! 

Conducerea Life Dental Spa, dr. Crisitna Obreja și CEO Ștefan Obreja, sunt în continuare în căutare de colaboratori pentru a pune bazele francizelor Life Dental Spa. În 2021, echipa și-a propus deschiderea a șapte clinici noi, în toate orașele de interes ale țării, printre care se numără Brașov, Timișoara, Constanța! 

Franciza Life Dental Spa nu înseamnă doar deschiderea unui cabient stomatologic, ci și sprijin permanent din partea fondatorilor! 

Astfel, dr. Cristina Obreja oferă training-uri periodice pentru echipa de #LifeDentisti cu privire la folosirea corectă a laserului dentar, în timp ce personalul administrativ se bucură de implementarea unui software specializat și de training avizat pentru a organiza eficient programările, cheltuielile și încasările!

Alege Life Dental Spa și bucură-te de profesionalism și experiență în domeniul stomatologiei de ultimă generație!Lasă un răspuns

Site creat de