IT

Liniste, motor, actiune! De ce sa nu refuzi colaborarea cu o agentie de video marketing

agentie de video marketing

In numeroase domenii, si mai ales in cel de e-commerce, continutul video ocupa o pozitie de top pentru cei care vor sa investeasca in promovarea afacerii lor. Din moment ce utilizatorii prefera clipurile video in detrimentul altor forme de continut, acest aspect nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.

In plus, exista numeroase date si studii care confirma acest fapt, motiv pentru care majoritatea companiilor aleg sa coopereze cu o agentie video marketing. Indiferent de capitalul pe care firma ta il detine sau daca aceasta este B2B sau B2C, crearea de continut video nu trebuie neglijata. Doar astfel, vei sti ca detii o afacere prospera, care capata vizibilitate in mod constant.

In general, exista trei categorii de campanii de video marketing:

  1. Campanii de video marketing cu impact (aici publicul tinta sunt fanii, actualii si potentialii clienti);
  2. Campanii de video marketing menite sa genereze vanzari;
  3. Campanii de video marketing educationale, dedicate conferintelor sau webinariilor.

Cand te gandesti la rezultatele obtinute dupa o astfel de campanie, faptul ca acestea sunt cea mai eficienta forma de promovare devine evident. S-a observat faptul ca un articol care contine in titlu cuvantul „VIDEO” atrage cu 10% mai multe click-uri. Astfel, un videoclip te poate conecta instantaneu cu cei la care iti doresti sa ajunga afacerea ta.

Atunci cand alegi sa semnezi un contract cu o agentie de video marketing renumita pentru rezultatele sale, precum Videomaniax, iti va fi mai usor sa determini si sa indeplinesti factorii care stau la baza unei astfel de colaborari. Iata care sunt aceste elemente!

  • Selectarea si crearea unui clip cu potential crescut;
  • Determinarea bugetului pentru investitii;
  • Stabilirea frecventei cu care vei colabora cu o agentie de video marketing.

Pentru a indeplini cu succes toate aceste obiective, este esential sa alegi o echipa competenta, cu care sa colaborezi usor. Cand lucrezi cu o agentie de video marketing de top, rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar cifra de afaceri va creste instantaneu.

Gandeste-te la faptul ca utilizatorul de Internet petrece aproximativ 7 ore saptamanal urmarind videoclipuri. Mai mult, se preconizeaza ca 82% din continutul postat online va fi in format video pana in anul 2022. Astfel, indiferent daca este vorba despre tutorialele de pe YouTube, de clipurile de pe Facebook, de cele de pe TikTok, de Stories si Reels de pe Instagram sau chiar de blogurile care integreaza continut video, nu poti neglija acest aspect.

Totodata, trebuie amintit faptul ca video marketingul creste brand awareness-ul pentru compania ta. Atunci cand este realizat corespunzator, un clip poate ajunge viral peste noapte. Astfel, va fi redistribuit de mii de utilizatori si va atrage atentia in mod pozitiv asupra afacerii tale. Tocmai de aceea, este important sa colaborezi cu agentie video marketing care te va ajuta sa obtii rezultatul scontat.

Pentru ca un clip te va conecta cu publicul tinta si te va ajuta sa castigi increderea acestora, rata de conversie va creste mult mai rapid decat in cazul altor campanii publicitare. Contacteaza echipa Videomaniax si creeaza continutul video potrivit pentru afacerea ta. Indiferent daca este vorba de reclame, tutoriale, testimoniale, prezentari si altele, ai garantia ca vei gasi cea mai buna solutie pentru brandul tau!

Articol realizat de www.iagency.roLasă un răspuns

Site creat de