Liceu, Din Zona, Important

Lista localităţilor din judeţul Cluj în care toţi elevii merg la şcoală începând din 8 februarie

scoala elevi

Ministerul Educației a publicat pe Edu.ro lista cu fiecare localitate din fiecare județ în parte și scenariul în care se încadrează, pentru ca elevii, profesorii și părinții să știe cu exactitate modul în care se redeschis școlile, în contextul revenirii elevilor în bănci de luni, 8 februarie.

Elevii din localităţile din judeţul Cluj aflate în scenariul verde vor merge fizic la şcoală din 8 februarie:

Lista localităţilor din judeţul Cluj în care toţi elevii merg la şcoală începând din 8 februarie

În localitățile care află în scenariul galben, cursurile vor fi reluate de luni, 8 februarie, în creșe, grădinițe, clasele primare, precum și clasele terminale de gimnaziu și liceu, clasele VIII, XII și XIII:

scenariu galben scoli cluj

În localităţile din scenariul roşu cursurile se vor desfăşura exclusiv online:

scenariu rosu scoli cluj

Insistăm pe respectarea următoarelor reguli: distanțarea fizică e extrem de importantă, maximum posibil, minim 1 metru pentru a nu ajunge în situații absurde de blocaj. Mizăm pe capacitatea organizatorică a fiecărui director de școală că va asigura distanțarea maxim posibilă în condițiile date.

Scăzând acele categorii de elevi exceptate din perspectiva prezenței fizice, aglomerația din sălile de clasă nu va fi chiar atât de mare cum se prezintă la nivel teoretic”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Copiii și cadrele didactice care prezintă simptome COVID-19 vor fi testați în cabinetele medicale din școli sau într-un izolator creat special, în absența acestora.Lasă un răspuns

Site creat de